Καρύδης σε Τατσόπουλο:Κάνεις προεκλογική εκστρατεία με ύβρεις όπως η ΧΑ

Σκληρή απάντηση στον ανεξάρτητο βουλευτή για το "κωλοκόμμα το ΠΑΣΟΚ"

Καρύδης σε Τατσόπουλο:Κάνεις προεκλογική εκστρατεία με ύβρεις όπως η ΧΑ

Την αντίδραση του Δημήτρη Καρύδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο και χαρακτήρισε «κωλοκόμμα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνει λόγο για «χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις» και καλεί τον κ. Τατσόπουλο «να προσέξει μήπως τον πάρει το ποτάμι».

«Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία… με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ…. Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι», έγραψε αρχικά ο Δημήτρης Καρύδης, ενώ με δεύτερο μήνυμα του πάλι στο Facebook άφησε να εννοηθεί πως ο λόγος του κ.Τατσόπουλου δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτόν των Χρυσαυγιτών.

«Κανένα χιούμορ, κ. Τατσόπουλε. Και με την ευκαιρία, μήπως να αναρωτηθείτε αν διαφέρει σε τίποτα ο ισοπεδωτικός, χυδαίος και υβριστικός λόγος σας, από το λόγο των Χρυσαυγιτών που κατά τα άλλα σωστά καταγγέλλετε, ως λόγο που εκτρέφει το μίσος το διχασμό και πλήττει τη Δημοκρατία; Αλλά αυτά συμβαίνουν, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό και όταν ο δημόσιος λόγος κάποιου εξαντλείται στο να δημιουργεί φτηνές εντυπώσεις» έγραψε στην συνέχεια ο κ.Καρύδης.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top