Αιφνιδιαστικοί έλεγ��οι Γεωργιάδη σε πολυιατρεία του πρώην ΕΟΠΥΥ (νυν ΠΕΔΥ)

Διαβεβαίωση ότι από την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργούν ομαλά

Ουρές σχημάτισαν και σήμερα οι πολίτες έξω από τα πολυϊατρεία του πρώην ΕΟΠΥΥ-νυν ΠΕΔΥ για να εξεταστούν και να γράψουν φάρμακα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση από το ένα σύστημα στο άλλο .Έτσι οι 2500 γιατροί που εντάχτηκαν στο ΠΕΔΥ παρουσιάστηκαν μεν στις θέσεις τους όμως από την επόμενη εβδομάδα θα μπορούν να εξυπηρετούν τους ασθενείς.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο παράρτημα του ΠΕΔΥ στην πλατεία Θεάτρου και ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη όλα τα πολυιατρεία θα λειτουργούν κανονικά.

Ο Υπουργός Υγείας επ��σκέφτηκε το πρωί τον Ευαγγελισμό για τα εγκαίνια του νέου αξονικού τομογράφου που κι εκεί ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων τον ρώτησε γιατί υπήρξε καθυστέρηση στο να αγοραστεί.

Από την επόμενη εβδομάδα λοιπόν θα λειτουργήσουν και πάλι ομαλά τα πολυιατρεία ενώ σύντομα, σύμφωνα με το υπουργείο, θα προληφθούν 900 επικουρικοί γιατροί για την κάλυψη των κενών που θα υπάρξουν. Ωστόσο τα 5 ευρώ για την επίσκεψη δεν θα τα πληρώνουν οι πολίτες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2014.​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top