Τα ειρωνικά σχόλια του Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του

Δείτε το βίντεο-Τι είπε για τον δημοσιογράφο του STAR Γιώργο Κουβαρά

Τα ειρωνικά σχόλια του Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του

​Σε αυτή την εκπομπή του ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να κρατήσει χαμ��λούς τόνους αλλά και να κάνει αλλαγή στο styling!

Έβγαλε τη μαύρη μπλούζα της Χρυσής Αυγής και φόρεσε μπλε πουκάμισο…

«Μη με ρωτάτε για το πουκάμισο, δεν πρόλαβα να αλλάξω», λέει ο Κασιδιάρης και ο Ματθαιόπουλος του απάντησε: «Το ρώτησα και εγώ».

«Τρέχουμε από το πρωί, έτσι είναι αυτή τη περίοδο η ζωή» συμπλήρωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και συνέχισε: «Ματθαιόπουλε μη λες πολλά γιατί με το μαύρο χρώμα που φοράς νομίζω ότι θα υπάρχει ειδική διάταξη για σένα»!

Ηλίας Κασιδιάρης και Αλέξης Ματθαιόπουλος κράτησαν το ίδιο ακριβώς ύφος και όταν σχολίαζαν τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πάντως παρακολουθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ τι μεταδίδουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ότι τους αφορά… Οξεία δεν χάνουν!

Μάλιστα αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star και στα σχόλια του δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά.

«Την άλλη μέρα βγαίνει ο Κουβαράς στο Star και προαναγγέλλει τα βήματα, σύμφωνα με τον Βορίδη και λέει τα βήματα είναι τα εξής: εγκληματική οργάνωση από τον Άρειο Πάγο, εντάλματα και συλλήψεις βουλευτών, προφυλακίσεις βουλευτών. Τα βλέπουμε όλα να εξελίσσονται τώρα μπροστά μας!», είπε.

Ο πολιτικός αναλυτής του STAR Γιώργος Κουβαράς σχολίασε:

«Το ωραιότερο που είπε είναι ότι έχουν πολιτικό λόγο. Προσπαθούν να μετατρέψουν το αυτονόητο σε θεωρία συνομωσίας. Δηλαδή μας λέει ο Κασιδιάρης ότι ανακαλύψαμε τον τροχό επειδή την επομένη της δολοφονίας του Φύσσα κάναμε δυο τηλέφωνα και διαβάσαμε και τον ποινικό κώδικα και προβλέψαμε ότι προφανώς έρχεται η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής. Αλλά τι άλλο μας λέει; Και μας το λέει ο Κασιδιάρης που είναι έξω με περιοριστικούς όρους: ότι η δικαιοσύνη καθοδηγείται! Δηλαδή την ημέρα που έκανε τις συλλήψεις, η δικαιοσύνη ήταν καθοδηγούμενη, την ημέρα που τον άφησε ελεύθερο έγινε ανεξάρτητη και μετά όταν συνέλαβε τον Αρχηγό ξανακαθοδηγήθηκε. Όχι σε μας αυτά, και κυρίως όχι σε μας εδώ, οι οποίοι δεν είπαμε ποτέ για καθοδήγηση της δικαιοσύνης! Αυτό το επισημαίνω γιατί έχει σημασία»


ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top