Γαλάζια καμπάνια κατά της βίας με σύνθημα "Φτάνει πιά"

Δράσεις της ΝΔ μέσω διαδικτύου και όχι μόνο!

​Σειρά πολιτικών δράσεων εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, ξεκινά η Νέα Δημοκρατία, με κεντρικό σύνθημα “φτάνει πια”.

Στο πλαίσιο αυτό θα αξιοποιηθεί το διαδίκτυο, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό και θα διοργανωθούν ειδικές εκδηλώσεις.

Οι δράσεις αυτές θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη τη χώρα με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών του πολιτικού μας οργανισμού.

Για το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας αυτής, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανθρώπινης αλυσίδας για την προστασία της Δημοκρατ��ας μας από τη βία, απ’ όπου και αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει, όποιο πρόσχημα και αν επικαλείται. Για μας η βία δεν μπορεί να διακρίνεται σε “καλή” και “κακή”, σε “δικαιολογημένη” και “αδικαιολόγητη”, σε “θετική” και “αρνητική”. Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, κινούμαστε με στόχο μία κουλτούρα σεβασμού στον άνθρωπο, τη σταθερότητα στη χώρα και την ασφάλεια για κάθε οικογένεια, κάθε γειτονιά, κάθε χώρο επαγγελματικής δραστηριότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top