Το βράδυ μπράβος με τον Στεφανάκο και τον Βλαστό και την μέρα υπάλληλος της Περιφέρειας !!!!

Αυτά είναι τα 3 «μπουμπούκια» που στέλνει στο Πειθαρχικό ο Μιχελάκης

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου

Ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Μιχελάκης έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής επιστολή στην εισαγγελία πρωτοδικών και ζητά να διεξαχθεί έρευνα και να προχωρήσει στα περεταίρω για τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι, αντί να τ��μωρηθούν καταλλήλως, εξακολουθούν να αμείβονται κανονικά!!!

Τα βιογραφικά των τριών:

1)Ο πρώτος είναι υπάλληλος μέσης περιφέρειας που απασχολείται στο ΕΣΔΚΝΑ (Ενιαίος-Σύνδεσμος-Δήμων-και Κοινοτήτων-Νομού Αττικής), εργάζεται κανονικά παρά το γεγονός ότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε γνωστές σπείρες νονών της νύχτας (Στεφανάκου, Σκαφτουρου, Βλαστός). Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει παραπεμφθεί για κακουργηματικές πράξεις και είναι τώρα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

2)Ο δεύτερος υπάλληλος κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος .

3)Όσον αφορά τώρα τον τρίτο, αυτός εξακολουθεί να εργάζεται ως διαχειριστής σ�� υπηρεσία της περιφέρειας, παρότι έχει κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα, ο κ.Μιχελάκης έχει παραπέμψει τις παραπάνω περιπτώσεις στο πειθαρχικό .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top