Τον φώναξαν με τον όνομα του οι δικηγόροι και εξερράγη: Θα με αποκαλείτε υπουργό!

«Δεν είμαστε φιλαράκια» είπε ενοχλημένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Τον φώναξαν με τον όνομα του οι δικηγόροι και εξερράγη: Θα με αποκαλείτε υπουργό!

Την εκτίμηση ότι δεν έχουν βρεθεί ούτε όλες οι μίζες ούτε όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έκαναν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου κατηγόρησαν, μάλιστα, τον πρώην υπουργό ότι εξαπάτησε ακόμη και το ΚΥΣΕΑ στην υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ειδικότερα, ο συνήγορος του Δημοσίου Διονύσης Κολοβός τόνισε πως τα ποσά που δόθηκαν για τα εξοπλιστικά από τα Ίμια και μετά (1996) ήταν «φουσκωμένα», ενώ έκανε λόγο για χειραγώγηση στη διαδικασία της προμήθειας των TOR M1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χωρίς τη χειραγώγηση σε όλη τη διαδικασία, το σύστημα των TΟR-Μ1 θα ήταν εξαρχής κομμένο. Δεν ήταν συμβατό με την αεράμυνα της χώρας».

«Δεν είμαστε φιλαράκια. Θα με αποκαλείτε υπουργό»!

Ο ίδιος, έκανε λόγο για «πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο» και πρόσθεσε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι πίστευαν πως θα μείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά. Παράλληλα, εκτίμησε πως ο πρώην υπουργός δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο που θα δικαιολογούσε την κλήση μελών του ΚΥΣΕΑ όπως ζητούσε ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η προσφώνηση του με το όνομα του ενόχλησε τον κ. Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σε έντονο ύφος παρενέβη: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια».

«Ποιος τα έχει ό��α αυτά τα λεφτά;»

Το λόγο μετά τον κ. Κολοβό πήρε η δεύτερη εκ των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής Αργυρία Φανουράκη, η οποία αναφέρθηκε σε μεγάλα ποσά που διακινήθηκαν ως μίζες με παραλήπτη τον πρώην υπουργό. Μάλιστα, επεσήμανε ότι έφθαναν «ακόμη και σε βαλίτσες»!

Η ίδια, τέλος, αναρωτήθηκε που είναι όλα τα λεφτά που δόθηκαν για τις μίζες: «Που είναι και ποιός έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top