Όταν οι Χρυσαυγίτες τραγουδούν: Ιπι-ιπι-ουμε σας ευχαριστούμε… Ιπι-ιπι-ασαμε τι καλά περάσαμε

Όλα όσα έγιναν στην «Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης»

Για 6η συνεχή χρονιά η Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης στην Κίσσαμο Χανίων τα είχε όλα…..

Γυμνασμένα κορμιά

kataskinosi.jpgkataskinosi2.jpg
Μαυρισμένα κορμιά

kormia.jpgkormia22.jpg
Και έντονο άρωμα από αρχαία Ολυμπιακά αθλήματα όπως η οπλιτοδρομία και ο ακοντισμός.

Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Αυγούστου, τα πρωτοπαλίκαρα και οι συναγωνιστές του Νίκου Μιχαλολιάκου από όλη την Κρήτη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα 2ήμερο σωματικής, πνευματικής και ψυχικής ευεξίας.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα (εκτός από πολύ φαγητό και συζητήσεις για το Χίτλερ και το…. death metal ) περιείχε αθλοπαιδιές και τα αρχαία Αγωνίσματα του ακοντισμού, της δισκοβολίας, της οπλιτοδρομίας, της πάλης και της διελκυστίνδας, μέσα σε συναγωνιστική συντροφικότητα που συνέδεσε ακόμη περισσότερο τους παλαιούς και νέους Χρυσαυγίτες.

Στα HOTSPOT της οργάνωσης ήταν οι ομιλίες πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου από τους Χρυσαυγίτες Πατεράκη Οδυσσέα, Καρεφυλλάκη Σταύρο, Τσαγκαρίδη Τάσο, Θεοδωρόπουλο Γιάννη και Παπαδάκη Λευτέρη! Οι συζητήσεις, κράτησαν ως αργά το βράδυ και έδωσαν την δυνατότητα σε στελέχη και φίλους του κόμματος που συ��μετείχαν στην κατασκήνωση να ανταλλάξουν απόψεις και να πλουτίσουν τις γνώσεις τους.

xrisi333.jpgxrisi44444.jpg

Το όλο σκηνικό θύμισε ....σχολική εκδρομή και ενθουσίασε ιδιαίτερα τους παρευρισκομένους….

«Μία απρόσμενα συναρπαστική εμπειρία… Μία εμπειρία, η οποία τουλάχιστον αποτελεί την ηλιαχτίδα των Δελφών, μέσα στο σκότος της Σιών… Μία ανάμνηση η οποία δίνει δύναμη και πεποίθηση, ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική, υπάρχει έστω η σπί��α, για να ανάψει η φωτιά του Ελληνικού τρόπου σκέψης και πράξης… Μία εμπειρία που σε ξυπνούσε από τον λήθαργο της βουβής και μελαγχολικής καθημερινότητας… της παγκοσμιοποιημένης καθημερινότητας, του χάους, της σύγχυσης, της μαζοποίησης, της αποχαύνωσης, της λήθης σε όλα τα επίπεδα» έγραψε στο μπλόγκ του ακροδεξιού κόμματος στην Κρήτη ένας Χρυσαυγίτης, εκφράζοντας παράλληλα την ανυπομονησία του να επαναληφθεί η κατασκήνωση και του χρόνου

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top