Πάει για χρεοκοπία: Δεσμεύτηκαν και τα τελευταία ευρώ στους λογαριασμούς!

Ταπί αλλά… όχι ψύχραιμο το ΠΑΣΟΚ: Πανικός στο επιτελείο Βενιζέλου

Την πόρτα του ΠΑΣΟΚ χτυπά η χρεοκοπία με τα σενάρια για αυτοδιάλυση να τίθενται επί τάπητος.

Μετά από δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου, δεσμεύτηκαν και τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ. Αποτέλεσμα; Το ΠΑΣΟΚ είναι ταπί… αλλά όχι ψύχραιμο!

Για την ακρίβεια, συμβαίνει το αντίθετο καθώς στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου επικρατεί πανικός καθώς απειλεί να προσφύγει στα δικαστήρια και ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Ιπποκράτους για τα οφειλόμενα ενοίκια!

Η προσφυγή που δέσμευσε και τα τελευταία «πράσινα» ευρώ είχε γίνει από ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και οι στενοί του συνεργάτες του προτείνουν το κόμμα να χρεοκοπήσει και να πάψει να υφίσταται έτσι ώστε να απελευθερωθεί από όλα του τα χρέη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top