Μυστήριο στο Μέγαρο Μαξίμου: Προσπάθησαν να υποκλέψουν απόρρητες οδηγίες;

Φύλλο και φτερό η αίθουσα από την υπηρεσία ασφαλείας του πρωθυπουργού…

Μυστήριο στο Μέγαρο Μαξίμου: Προσπάθησαν να υποκλέψουν απόρρητες οδηγίες;

Μυστήριο καλύπτει το περιστατικό της 25ης Απριλίου όταν και είχε επικρατήσει αναστάτωση πριν από την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, η αναστάτωση και η κινητικότητα είχε αποδοθεί σε ένα από τους σκύλους της υπηρεσίας ασφαλείας του πρωθυπουργού ο οποίος είχε κάνει την «ανάγκη» του έξω από την αίθουσα. Ωστόσο, ο λόγος ήταν άλλος και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικός…

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», είχαν εντοπιστεί παρεμβολές που άφηναν υπόνοιες για την απόπειρα υποκλοπής της συνεδρίασης!

Εκείνη την ημέρα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου είχαν φθάσει έξω από την αίθουσα αλλά δεν τους είχε επιτραπεί η είσοδος. Μετά από αναμονή αρκετών λεπτών, η πόρτα άνοιξε με τους υπουργούς να βλέπουν τα μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του πρωθυπουργού να αποχωρούν.

Την απορία τους για το τι είχε συμβεί έλυσε ο γ.γ. της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε ένα θέμα αναφορικά με την ασφάλεια στην αίθουσα και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίος ο έλεγχος του χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν εντοπιστεί παρεμβολές στα συστήματα ηχογράφησης των συνεδριάσεων (ηχογραφούνται από ειδική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης), οι οποίες καθιστούσαν δυνατή την υποκλοπή απόρρητων οδηγιών και συνομιλιών του πρωθυπουργού με τα μέλη της κυβέρνησης!

Το ζήτημα αποκαταστάθηκε, η συνεδρίαση έγινε και μετά από σχετική εντολή το πρόβλημα φορτώθηκε στον… σκύλο της υπηρεσίας ασφαλείας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top