Νέα πρόκληση από τους Χρυσαγίτες: Οι αδελφές οι κρυόκωλοι οι Άγγλοι δεν ξέρουν από χιούμορ

Αποφασισμένοι να πάνε στα δικαστήρια ακόμη και με τη Βασίλισσα Ελισάβετ-ΒΙΝΤΕΟ

Νέα πρόκληση από τους Χρυσαγίτες: Οι αδελφές οι κρυόκωλοι οι Άγγλοι δεν ξέρουν από χιούμορ

​Αν δεν γελάσατε με τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς και θα φτιάξει λαμπατέρ με το δέρμα τους, τότε λυπάμαι που το λέω αλλά σύμφωνα με τους Χρυσαυγίτες δεν διαθέτετε.... χιούμορ!!!

Γιατί μπορεί για την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου και για εκατομμύρια άλλους πολίτες το επίμαχο βίντεο με τα απαράδεκτα ρατσιστικά σχόλια να πρέπει να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο για τους Χρυσαυγίτες δεν πρόκειται παρά για ένα …. αστειάκι!!!

Μιλώντας στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για το βίντεο που προβάλλεται στο Channel 4 και προκαλεί παγκόσμιο σοκ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ.Παππάς ήταν ιδιαίτερα καυστικός και ειρωνικός στις εκφράσεις του, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει δημόσια τους Άγγλους «αδελφές»

«Οι αδελφές οι Άγγλοι δεν καταλαβαίνουν από χιούμορ. Οι κρυόκωλοι οι Εγγλέζοι δε ξέρουν από χιούμορ . Δεν ξέρουν τι εστί Μεσόγειος που αντιστέκεται» είπε χαρακτηριστικά ο κος Παππάς λίγο μετά την αθωωτική απόφαση υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη, προειδοποιώντας μάλιστα πως θα τα πουν με όσους τους επιτίθενται στα δικαστήρια!

«Θα ξαναείμαστε σε άλλα δικαστήρια» πρόσθεσε ο βουλευτής έξω από το Μονομελές Εφετείο Αθηνών, ενώ ερωτώμενος για την εισαγγελική παρέμβαση όσον αφορά τις δηλώσεις Πλωμαρίτη, ο κος Παππάς σε απαξιωτικό τόνο απάντησε «να ελέγξουν ότι γουστάρουν»!

Στον ίδιο τόνο και οι δηλώσεις του βουλευτή Γ.Λαγού, ο οποίος μιλώντας για το επίμαχο βίντεο χαρακτήρισε «γυμνούς ανθρώπους» όλους όσους ψάχνουν παλιά βίντεο για να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή!

Βίντεο STAR ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top