ΠΑΣΟΚ… ή όχι; Πράσινος ήλιος ή κάτι άλλο; Πάρτε μέρος στο… γκάλοπ του Βενιζέλου!

Η Ιπποκράτους σε αναζήτηση νέου ονόματος και συμβόλου!

ΠΑΣΟΚ… ή όχι; Πράσινος ήλιος ή κάτι άλλο; Πάρτε μέρος στο… γκάλοπ του Βενιζέλου!

Για τελικό ξεκαθάρισμα και για συνταγή επιβίωσης μιλούν οι άνθρωποι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κοιτώντας προς το Συνέδριο.

Μάλιστα, ο συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος έχει αποστείλει και ερωτηματολόγιο στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και απαντώντας θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση του «ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής». Της νέας εποχής μπορεί. Για το «ΠΑΣΟΚ», βέβαια, μην παίρνετε και όρκο…

Γιατί το λέμε αυτό; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό τα εσωτερικά γκάλοπ για το όνομα και το σήμα του κόμματος και πλέον περνά στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης όπου κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη!

Φυσικά, όπως τονίζουν στελέχη της Ιπποκράτους η ιδεολογική και η πολιτική φυσιογνωμία της παράταξης είναι το παν, ωστόσο μοιραία ένα από τα… «»φλέγοντα» θέματα του Συνεδρίου, λοιπόν, θα είναι αν το ΠΑΣΟΚ θα λέγεται… ΠΑΣΟΚ και αν ο πράσινος ήλιος μας… αποχαιρετήσει!

Στη δημόσια συζήτηση ενόψει του Συνεδρίου (τόσο γενικότερα όσο και ειδικότερα) μπορούν να λάβουν μέρος τόσο μέλη του ΠΑΣΟΚ όσο και απλοί πολίτες καθώς οι απαντήσεις όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δοθούν είτε μέσω της συμμετοχής στις κομματικές διαδικασίες ή και απευθείας μέσω του Διαδικτύου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, στην Ιπποκράτους σχεδιάζουν και τη λειτουργία ενός νέου προσυνεδριακού site.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top