Να το ΒΙΝΤΕΟ με ολόκληρη τη δήλωση Διαμαντόπουλου που προκάλεσε την κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

Mε αφορμή την έκρηξη στο Mall

​Για δύο περίπου 24ώρα υπήρξε «πόλεμος» ανακοινώσεων και δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την πρωτοβουλία του κυβερνητικού εκπροσώπου να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο από ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στην οποία, σύμφωνα με τη ΝΔ, στοχοποιούσε το εμπορικό κέντρο The Mall, λίγες ημέρες πριν την τρομοκρατική επίθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, ο κος Κεδίκογλου ζήτησε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε: «Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένου��ε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία» .

«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ» απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, το βίντεο με την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ολόκληρο, αλλά ένα απόσπασμα.

Δείτε τα δύο BINTEO, πρώτα αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ και στη συνέχεια αυτό που δίνει στη δημοσιότητα, προς απάντηση, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top