Μάχη με «κορώνες» στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ

Για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής

Μάχη με «κορώνες» στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η μάχη με… λεκτικές «κορώνες» σχετικά με την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από τα τέσσερα πρόσωπα (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Παπαδήμος) που κατανομάζονται στις τρεις διαφορετικές προτάσεις των κομμάτων.

«Όχι μόνο 4 αλλά και 14 κάλπες θα ζητούσαμε να στηθούν για τους υπεύθυνους» ανάφερε χαρακτηριστικά ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος. Να μην γίνουν η αιτία με την αρνητική τους ψήφο να σταματήσει η έρευνα ζήτησε από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, ενώ η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα​ προέβαλλε την ιδεολογική διάσταση που δίνει το κόμμα της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Από την συζήτηση δεν λείπουν οι εντάσεις, όπως όταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για το ζήτημα της συνεδρίασης, αλλά και για τους προπηλακισμούς που υποστήριξε ότι υπέστη από μέλη του συγκεκριμένου κόμματος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Παπαδημούλη.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι εξαιτίας της συνεχούς αλλαγής της ώρας της ψηφοφορίας, αγανάκτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γ. Δημαράς, ο οποίος ζήτησε να του πει η προεδρεύουσα Μ. Κόλλια – Τσαρουχά πότε επιτέλους θα ψηφίσουν!
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top