Παπαδημούλης: Γελοιοποιείτε τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Ζητούμε μία ψηφοφορία

«Δε θα κάνουμε στον εορτάζοντα κ. Σαμαρά το δώρο να αποχωρήσουμε»

Παπαδημούλης: Γελοιοποιείτε τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Ζητούμε μία ψηφοφορία
Για «απόλυτη γελοιοποίηση και εξεφτελισμό των κοινοβουλευτικών θεσμών» έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την πρόταση του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη για 7 κάλπες και 4 ψηφοφορίες.

Ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία πριν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για τη σύσταση Προανακρτικής στη Βουλή και πρότεινε μία ψηφοφορία και ένα ψηφοδέλτιο με τέσσερα ονόματα.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι οι τρεις προτάσεις είναι θεσμικά ισότιμες και άρα «ο χρόνος πρέπει να μοιραστεί ισότιμα και στις 3 προτάσεις».

Παράλληλα, τόνισε ότι με αιχμές προς τον πρωθυπουργό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα αποχωρήσει από καμία ψηφοφορία: «Αν κάποιοι διαδίδουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία, κάνετε μεγάλο λάθος. Δε θα το κάνουμε τέτοιο δώρο στον κ. Σαμαρά αν και γιορτάζει. Να σημειώσω, πάντως, ότι συνήθως όταν κάποιος γιορτάζει δέχεται δώρα. Ο κ. Σαμαράς αντίθετα επέλεξε να κάνει δώρο, στον κ. Βενιζέλο. Ας του ανταποδώσει ο κ. Βενιζέλος όταν θα γιορτάζει και αυτός».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top