Κίνα: Κοσμοσυρροή σε ζωολογικό κήπο για αρκούδες που μοιάζουν με ανθρώπους

Χαμός στα social media – «Είναι αρκούδα ή άνθρωπος;»

Πλήθη κόσμου σπεύδουν σε ζωολογικό κήπο στην ανατολική Κίνα, προκειμένου να δουν από κοντά αρκούδες που έχουν γίνει viral  στα social media γιατί μοιάζουν με ανθρώπους. 

Αρκούδα αναστατώνει το χωριό Ταξιάρχης της Χαλκιδικής! 

 

 

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δείχνει μια μαλαισιανή αρκούδα να στέκεται στα δύο πόδια και να κοιτά τους επισκέπτες που πήγαν να τη δουν από κοντά. Η στάση της, αλλά και οι πτυχώσεις στο δέρμα της έκανε πολλούς, λάτρεις των συνωμοσιολογιών, να πουν πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ανθρώπους με στολή, που παριστάνουν τις αρκούδες. 

Τουρκία: Καφέ αρκουδάκι «μέθυσε» με... μέλι

Ήταν τέτοιο το ενδιαφέρον από αρκετούς να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι αν πρόκειται για ανθρώπους ή ζώα, που μέσα σε μια μέρα η προσέλευση στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο αυξήθηκε κατά 30% κι έφτασε τους 20.000 ανθρώπους την ημέρα. 

Κάποιοι ταξίδεψαν όλο το βράδυ για να δουν από κοντά τα ζώα που έγιναν διάσημα στα social media. 

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα πετά τρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε κλουβί αρκούδας

Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου διέψευσε πως πρόκειται για ανθρώπους, εξηγώντας πως είναι ένα συγκεκριμένο είδος αρκούδας από τη Μαλαισία που είναι μικροσκοπικές και θεωρούνται οι μικρότερες στον κόσμο. 

Πράγματι, οι αρκούδες της Μαλαισίας έχουν το μέγεθος μεγάλων σκύλων. Όταν σταθούν στα δύο πόδια έχουν ύψος 1,3 μέτρα, λιγότερο από το μισό σε σύγκριση με τα 2,8 μέτρα για τις γκρίζες αρκούδες και άλλα είδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top