Μπάιντεν: Τα «γαλλικά» του Αμερικανού προέδρου - Τον «πρόδωσαν» οι κάμερες

Κατά την επίσκεψή του στην πληγείσα Φλόριντα

Ανυπολόγιστες καταστροφές άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίαν / Βίντεο Star

Μια ανύποπτη στιγμή κατά την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιάστηκε να μιλάει πιο... χαλαρά κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Το μικρόφωνο έπιασε τα «γαλλικά» του Αμερικανού προέδρου στην -πληγείσα από τον τυφώνα Ίαν- Φλόριντα σε συνομιλία που είχε με δήμαρχο.


Μπάιντεν σε Πούτιν: Θα υπερασπιστούμε κάθε εκατοστό των εδαφών του ΝΑΤΟ

Το μικρόφωνο κατέγραψε τα «γαλλικά» του προέδρου των ΗΠΑ μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις σχετικά με τις καταστροφές από τον τυφώνα Ίαν και την επιχείρηση στήριξης των πληγέντων.

Ο Μπάιντεν συζητούσε με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς της Φλόριντα, Ρέι Μέρφι, όταν έκανε το σχόλιο, που προφανώς νόμιζε ότι δε θα έπιαναν τα μικρόφωνα των τηλεοπτικών συνεργείων.

 

 

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να συνομιλεί με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς, όπου σημειώθηκε βιβλική καταστροφή λόγω του τυφώνα Ίαν, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή: «Κανείς δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν (Νo one f*** with a Biden)».

«Μα τω Θεώ έχεις δίκιο» απάντησε από την πλευρά του ο δήμαρχος.

«Εκείνη ήταν 12, εγώ 30»-Χαμός στo Τwitter από τη δήλωση του Μπάιντεν

Το CBS ρώτησε τον Μέρφι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν εκστόμισε τα «γαλλικά» και ο δήμαρχος απάντησε «είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν πιπεράτα λόγια».

Ωστόσο ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συζητούσε εκείνη τη στιγμή με τον Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top