«Εκείνη ήταν 12, εγώ 30»-Χαμός στo Τwitter από τη δήλωση του Μπάιντεν

Επιχείρησε να κάνει αστείο αλλά χαρακτηρίστηκε ως «Ανατριχιαστικός Τζο»

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον. (AP Photo/Evan Vucci)

Σάλο έχει προκαλέσει μια περίεργη δήλωση του Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του προς τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή κατά την οποία είπε  «Αυτή ήταν 12, εγώ 30». 

Τζο Μπάιντεν: Τα ρωσικά δημοψηφίσματα στην Ουκρανία είναι απάτη

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον. (AP Photo/Evan Vucci) 1

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον. (AP Photo/Evan Vucci)
 

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να βγει εκτός κειμένου σε μία ομιλία του και το αστείο του αποδείχθηκε τραγικό... Απευθυνόμενος σε μια γυναίκα που βρισκόταν στο πλήθος και παρακολουθούσε της είπε:

Πρέπει να μου πεις ένα γεια. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Εκείνη ήταν 12 [ετών], εγώ 30. Αλλά ούτως ή άλλως, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά.

Το ακροατήριο των δασκάλων και των μελών του σωματείου γέλασε, προφανώς από αμηχανία, ωστόσο οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επαναφέρουν τον προσωνύμιο, που του έχει δοθεί από παλιά ως «Creepy Joe» (ανατριχιαστικός Τζο).

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σχετικά με το τι εννοούσε ο πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον. (AP Photo/Evan Vucci) 2

Γιατί τον έλεγαν «Creepy Joe» 

Η «New York Post» γράφει, με αφορμή το περιστατικό: «Η ιστορική συνήθεια του Μπάιντεν να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες δημοσίως του χάρισε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών "Ανατριχιαστικός Τζο", αν και σπάνια έχει διαπράξει τέτοιες ενέργειες δημόσια από τότε που ζήτησε συγγνώμη το 2019 από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να νιώθουν άβολα με την ανεπιθύμητη σωματική επαφή».

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, στην Ουάσιγκτον. (AP Photo/Evan Vucci) 3

Ο σάλος στα social media με τη δήλωση Μπάιντεν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top