ΗΠΑ: Άνδρας τρώει προκλητικά κεμπάπ σε διαδήλωση για vegan! - Δείτε βίντεο

Με πάνω από 1 εκατομύρρια views, το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral!

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ακτιβιστές που διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των ζώων στη Νέα Υόρκη, να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν άντρα που τρώει κεμπάπ μπροστά τους.

Ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου των πολιτών της Ρωσίας στην Ε.Ε.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό @ViralNewsNYC στο Twitter και δείχνουν έναν άντρα να προκαλεί τους ακτιβιστές με τον τρόπο του, καθώς καταναλώνει αμέριμνος και χαλαρός το κρέας του μπροστά τους. 

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ακτιβιστές που διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των ζώων στη Νέα Υόρκη, να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν άντρα που τρώει κεμπάπ μπροστά τους / Φωτογραφία Twitter

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο. «Είσαι αηδιαστικός. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» του λέει μια διαδηλώτρια. «Είσαι δειλός». Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν μια άλλη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο views στο Twitter.

Νέα ένταση Γαλλίας - Τουρκίας μετά από δήλωση Μακρόν

Είσαι αηδιαστικός. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» του λέει μια διαδηλώτρια. «Είσαι δειλός». Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν μια άλλη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του  / Φωτογραφία Twitter

Ο άντρας μοιάζει να απολαμβάνει τη φασαρία και προκαλεί περισσότερο τους διαδηλωτές, συνεχίζοντας να τρώει το κεμπάπ του. «Έχεις όλο το αίμα στο πρόσωπό σου και όλο το αίμα στα χέρια σου», επιμένει η ακτιβίστρια.

Όλα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, με τους ακτιβιστές να πετούν ψεύτικο αίμα μπροστά από καταστήματα οίκων μόδας, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση δέρματος, σύμφωνα με τη NY Post.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top