Τουρκία: Η Εμινέ Ερντογάν άφησε τις τσάντες και πήγε να μαζέψει ντομάτες

Για να ενισχύσει το φιλολαίκό προφίλ του Τούρκου Προέδρου

Με τις τουρκικές εκλογές του 2023 να πλησιάζουν όλο και περισσότερο και τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πτώση του Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος Πρόεδρος προσπαθεί να ενισχύσει το φιλολαίκό προφίλ του.

Στη μάχη αυτή μπαίνει και η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν, η οποία άφησε στην άκρη τις πανάκριβες τσάντες των χιλιάδων ευρώ και πήγε να μαχζέψει ντομάτες με αγρότισσες.

 

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική της η Άγκυρα κατά της Ελλάδας 

Σε ένα καλοστημένο σόου, με τις κάμερες τουρκικών δικτύων παρούσες, η Εμινέ συνομίλησε με αγρότισσες, για να δείξει πόσο κοντά στο λαό είναι το προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας, την ώρα που ο πληθωρισμός καλπάζει σε δυσθεώρητα ύψη.

Ερντογάν για Κριμαία: Δεν αναγνωρίζουμε την προσάρτησή της από τη Ρωσία

Η συγκομιδή έγινε στο Αγιάς της Σμύρνης, περιοχή που φημίζεται για τις χωρίς χημικά λιπάσματα και εντομοκτόνα ντομάτες της. Τα παράσιτα αντιμετωπίζονται με φυσικούς τρόπους, όπως πχ. με τσουκνίδες.

Σε ένα καλοστημένο σόου, με τις κάμερες τουρκικών δικτύων παρούσες, η Εμινέ συνομίλησε με αγρότισσες, για να δείξει πόσο κοντά στο λαό είναι το προεδρικό ζεύγος

Σε ένα καλοστημένο σόου, με τις κάμερες τουρκικών δικτύων παρούσες, η Εμινέ συνομίλησε με αγρότισσες, για να δείξει πόσο κοντά στο λαό είναι το προεδρικό ζεύγος

Προκλητικός Ερντογάν: Σώσαμε 41.000 πρόσφυγες που η Ελλάδα άφησε να πεθάνουν

«Η πρώτη κυρία Ερντογάν μαζεύει ντομάτες με αγρότισσες στην περιοχή Αγιάς της Άγκυρας», έσπευσε να διαφημίσει η τουρκική προεδρία με ανάρτησή της στο twitter.

Αποκάλυψη Star για Έβρο: Τα 3 περάσματα μεταναστών από Τουρκία σε Ελλάδα 

Εκτός από ντομάτες, η Εμινέ Ερντογάν μάζεψε μαζί με άλλες γυναίκες μελιτζάνες, κολοκυθάκια και κρεμμύδια. Στη συνέχεια, παρασκεύασαν σάλτσα ντομάτας, την οποία συσκεύασαν σε βαζάκια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top