Προκλητικός Ερντογάν: Σώσαμε 41000 πρόσφυγες που η Ελλάδα άφησε να πεθάνουν

«Η εξαιρετική ακτοφυλακή μας απέτρεψε θανάτους στο Αιγαίο»

Τα ευρήματα για το κοίτασμα-μαμούθ του φυσικού αερίου ανοίγουν την... όρεξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου

Σε νέο κρεσέντο κατά της Ελλάδας επιδόθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος καθώς κατηγόρησε τη χώρα μας ότι αφήνει πρόσφυγες και μετανάστες να πνιγούν στο Αιγαίο, συμπληρώνοντας ότι η Τουρκία προσπαθεί να τους διασώσει.

Κύπρος: «Ετοιμάζει» το γεωτρύπανο ο Ερντογάν μετά το κοίτασμα-μαμούθ

Μιλώντας, στην Τελετή Αποφοίτησης Αξιωματικών της Προεδρίας και Υπαξιωματικών της Ακαδημίας Χωροφυλακής και Λιμενικού Σώματος είπε συγκεκριμένα πως 41.000 άτομα πήγαν να πεθάνουν στη θάλασσα, προσπαθώντας να διασχίσουν το Αιγαίο, αλλά σώθηκαν χάρη στους Τούρκους.

Tεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου εντοπίστηκε στα ανοικτά της Κύπρου

«Με τις εξαιρετικές προσπάθειες της ακτοφυλακής μας, αποτρέψαμε θανάτους στο Αιγαίο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε σώσει τις ζωές 41.000 ανθρώπων, κυρίως γυναικών και παιδιών, των οποίων οι βάρκες βυθίστηκαν και η Ελλάδα τους άφησε να πεθάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ερντογάν: Η Ελλάδα ενοχλήθηκε πολύ από το γεωτρύπανο

Συνεχίζοντας, είπε: «Ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που συνελήφθησαν από το Λιμενικό μας ανήλθε σε 245.000. Η Χωροφυλακή συνεχίζει τον αγώνα της κατά της παράτυπης μετανάστευσης και των λαθρεμπόρων ανθρώπων».

Συναγερμός για Έβρο: Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τη φύλαξη των συνόρων

«Εάν κάποιος εξακολουθεί να επικρίνει τις καινοτομίες μας στην αμυντική βιομηχανία παρά το γεγονός ότι βλέπει τη στρατιωτική συσσώρευση στην Ελλάδα, σημαίνει ότι έχει χάσει τη στρατηγική του διορατικότητα», σημείωσε.

«Δεν τρέφουμε εχθρότητα με κανέναν και καμία χώρα. Αντιθέτως, θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες, πιο προηγμένες και ειλικρινείς σχέσεις με κάθε χώρα και κοινωνία», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top