Απίστευτες αποκαλύψεις από την πρώην βοηθό του Μπόρις Τζόνσον

Τα περιττώματα του σκύλου και η πρωθυπουργική «πόρτα κουταβιών»

«Hasta la vista, baby», ήταν  ο αποχαιρετισμός αλά Terminator του Μπόρις Τζόνσον / AP Video

Μερικές από τις ντροπιαστικές στιγμές του Μπόρις Τζόνσον αποφάσισε να αποκαλύψει η πρώην βοηθός του προσωρινού πρωθυπουργού της Βρετανίας, Κλέο Γουάτσον.

Δύο χρόνια μετά την απόλυσή της από την Ντάουνινγκ Στριτ, η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύψει πως στην παλιά της δουλειά λειτουργούσε ως «νταντά» του παραιτηθέντα πρωθυπουργού.

Βρετανία: Διακόπηκε το ντιμπέιτ – Κατέρρευσε on air η δημοσιογράφος

«Ο ρόλος μου στο Νο 10 ακούγεται φανταχτερός, αλλά πολλές φορές ήμουν πολύ πιο κοντά στο να γίνω... νταντά του Μπόρις», έγραψε σε άρθρο της για το περιοδικό Tatler.

Το περιστατικό με τα περιττώματα του σκύλου: «Του είπα “μαζεψέ τα”»

Η Κλέο Γουάτσον περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ένα περιστατικό στη διάρκεια συνάντησης του Τζόνσον με πολιτικούς συμβούλους στο Τσέκερς, την πρωθυπουργική εξοχική κατοικία.

Μ. Βρετανία: Τα γραφεία στοιχημάτων «ποντάρουν» σε Λιζ Τρας

«Ανεβήκαμε πάνω για να μας υποδεχθεί μια αποκρουστική οσμή και κάτι που θύμιζε μικρό σύκο κάτω απ’ το τραπέζι. “Ωχ, αγαπητή μου”, είπε ο πρωθυπουργός κοιτάζοντάς με ανυπόμονα. “Η Ντίλιν τα έκανε. Κι εγώ πήρα μια στάση εξαντλημένης τσαγιέρας: “Λοιπόν, καλύτερα να τα μαζέψεις τότε”, είπα. Και το έκανε», περιέγραψε η πρώην βοηθός του Τζόνσον.

Η καραντίνα και η πρωθυπουργική «πόρτα κουταβιών»

Αναφερόμενη στις μέρες που ο Βρετανός πρωθυπουργός νοσούσε με κορωνoϊό, ανέφερε πως έπρεπε να του μετρά ακόμη και τη θερμοκρασία.

Μ. Βρετανία: Ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής του Μπόρις Τζόνσον

«Το ένα χέρι στο ισχίο και με το άλλο να κρατώ το ψηφιακό στοματικό θερμόμετρο. ''Είναι πάλι αυτή η ώρα πρωθυπουργέ'', έλεγα», περιγράφει.

Ο προσωρινός πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον

Δύο χρόνια μετά την απόλυσή της από την Ντάουνινγκ Στριτ, η Κλέο Γουάτσον δεν διστάζει να αποκαλύψει πως στην παλιά της δουλειά λειτουργούσε ως «νταντά» του παραιτηθέντα πρωθυπουργού / AP

Μάλιστα, περιγράφει πως χρειάστηκε να στήσουν… καρέκλες ως εμπόδια στην πόρτα του γραφείου του ενώ απομονωνόταν. «Έτσι δημιουργήθηκε η πρωθυπουργική ''πόρτα κουταβιών''», έγραψε.

«Είχε γονατίσει στα καθίσματα, με τους αγκώνες του ακουμπισμένους στην κορυφή, σαν ένα μεγάλο ατίθασο γκόλντεν ριτρίβερ, που ουρλιάζει για την προσοχή», λέει η Γουάτσον. Παράλληλα, αναφέρει πως έπρεπε και να τον επιπλήττει όταν έκανε χαζά αστεία.

Τη συνέκρινε με… «άσχημη παλιόλαμπα»

Η Γουότσον υποστηρίζει ότι όταν ήρθε η ώρα να τη διώξει, ο Τζόνσον τη χαρακτήρισε «άσχημη παλιόλαμπα», που του θύμιζε μια πρώην σύντροφο μετά από χωρισμό και έπρεπε να την πετάξει.

«Hasta la vista, baby»: O αποχαιρετισμός αλά Terminator του Μπόρις Τζόνσον

«Το τέλος για μένα ήρθε τον Νοέμβριο του 2020, περίπου δύο εβδομάδες μετά τη βιαστική αναχώρηση του Ντομ Κάμινγκς. Ο πρωθυπουργός ήταν σε απομόνωση και τελικά συναντηθήκαμε στο χώρο του υπουργικού συμβουλίου, όπου είχαμε μια κουβέντα, που είμαι βέβαιη ότι θα είναι οικεία σε πολλές από τις φιλενάδες του», είπε.

«Είπε πολλά πράγματα και το πιο σύντομο και περιεκτικό ήταν: “δεν μπορώ να σε αντικρίζω πλέον γιατί μου θυμίζει τον Ντομ. Είναι σαν ένας γάμος που τέλειωσε, μοιράσαμε τα πράγματά μας κι εγώ κράτησα μια άσχημη παλιόλαμπα. Αλλά όποτε την κοιτάζω, μου θυμίζει το πρόσωπο με το οποίο συνδεόμουν. Εσύ είσαι αυτή η λάμπα”. Λάμπα, έ; Προφανώς θα ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους, πώς νιώθει κανείς όταν διαλύεται ένας γάμος», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top