Σοκαριστικό βίντεο: Γιγαντοοθόνη καταπλακώνει χορευτές σε συναυλία

Απίστευτο ατύχημα στο Χονγκ Κονγκ

Σοκαριστικό ατύχημα στο Χονγκ Κονγκ, όταν γιγαντιαία οθόνη ξεκόλλησε από την οροφή και καταπλάκωσε χορευτές στη σκηνή. 

Μια γιγαντιαία οθόνη έπεσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης του δημοφιλούς συγκροτήματος Mirror στο Χονγκ Κονγκ την Πέμπτη, τραυματίζοντας δύο χορευτές.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Queen Elizabeth, ενώ τρία άτομα από το κοινό νοσηλεύτηκαν εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν.

Ο ένας από τους δύο χορευτές είναι σε σοβαρή κατάσταση, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη βαρύ τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη. Ο άλλος χορευτής είναι σε σταθερή κατάσταση.

γιγαντοοθόνη καταπλάκωσε χορευτές

Η στιγμή που γιγαντοοθόνη πέφτει από την οροφή και καταπλακώνει χορευτές / Στιγμιότυπο από βίντεο AP

Το φρικιαστικό περιστατικό ήταν η κορυφαία είδηση ​​στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή και το πιο δημοφιλές θέμα στο Weibo της Κίνας, παρόμοιας πλατφόρμας με το Twitter. Τα βίντεο της εκδήλωσης πλημμύρισαν τα social media που δείχνουν τη γιγαντιαία οθόνη να σπάει και να καταρρέει πάνω στους καλλιτέχνες. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του Χονγκ Κονγκ Τζον Λι εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διερευνήσουν το θέμα και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των καλλιτεχνών, του προσωπικού και του κοινού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top