Θρίλερ με 2χρονο αγοράκι – Βρίσκεται τέσσερις ημέρες εγκλωβισμένο σε πηγάδι

Μάχη δίνουν οι διασώστες για να το ανεβάσουν στην επιφάνεια

ινδια πηγαδι αγορακι

Παγιδευμένο εδώ και τέσσερις ημέρες σε εγκαταλελειμμένο πηγάδι βάθους 33 μέτρων είναι ένα αγοράκι μόλις δύο ετών από την Ινδία.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Παντζάμπ. Ο 2χρονος Φατεχβίρ Σινγκ έπεσε την περασμένη Πέμπτη στο πηγάδι, ενώ έπαιζε στο χωράφι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Σανγκρούρ, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βιτζάι Ιντέρ Σινγκλά, ένας βουλευτής του τοπικού κοινοβουλίου.

«Το πηγάδι το είχαν καλύψει με έναν σάκο με άμμο, όμως φαίνεται πως το παιδί περπάτησε πάνω του, γλίστρησε και έπεσε μέσα» περιέγραψε ο αξιωματούχος. 

Ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών έχει σπεύσει στην περιοχή, όπου επιχειρούν επίσης γερανοί και εκσκαφείς. Οι διασώστες προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν αγωγό διαμέτρου περίπου ενός μέτρου παράλληλα με το πηγάδι για να φθάσουν στο βάθος που παραμένει εγκλωβισμένο το παιδί. 

Οι αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο σχετικά με την κατάσταση του 2χρονου. 

«Ελπίζουμε ότι σε λίγες ώρες θα μπορέσουμε να ανασύρουμε το παιδί» είπε ο Σινγκλά.

Το 2006, ένα 6χρονο αγοράκι διασώθηκε από ένα πηγάδι στην πολιτεία Χαρυάνα, κοντά στη πρωτεύουσα της χώρας, το Νέο Δελχί, έπειτα από 48 ώρες. Η όλη επιχείρηση προβλήθηκε ζωντανά από τα δορυφορικά δίκτυα. 

Τον Μάρτιο, ένα αγοράκι, ενάμιση έτους, επίσης ανασύρθηκε ζωντανό από ένα πηγάδι στη Χαρυάνα, αφότου παρέμεινε εγκλωβισμένο εκεί για δύο ημέρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top