Las Vegas: 20χρονη πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Μυστηριώδεις οι συνθήκες θανάτου - Νέα Ενημέρωση; 21:56

Συγκλονίζει ο θάνατος της 20χρονης πορνοστάρ Olivia Nova. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Las Vegas.

Ήταν ο εκπρόσωπός της που επιβεβαίωσε τον θάνατο της 20χρονης πορνοστάρ Olivia Nova. «Ενώ συνεργαστήκαμε με την Olivia για μικρό χρονικό διάστημα, τη γνωρίσαμε ως ένα όμορφο κορίτσι με πολύ γλυκιά και ευγενική προσωπικότητα. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν εντελώς ξαφνικό. RIP γλυκέ άγγελε» ήταν η ανακοίνωση της LA Direct Models.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία θανάτου της Olivia Nova που ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της χρόνια. Πέρασε στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών το 2017.

Η Olivia Nova είναι η τέταρτη πορνοστάρ που πεθαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες. Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι της 23χρονη August Ames, της 31χρονης Yuri Luv, 31, και της 35χρονης Shyla Stylez.

Σε ένα συγκλονιστικό της μήνυμα στο Twitter, η Olivia Nova είχε αποκαλύψει ότι πέρασε μόνη της τα τελευταία Χριστούγεννα. Ήταν τόσο απελπισμένη για παρέα που ζήτησε από τους θαυμαστές της αν θα μπορούσε να καλέσει κάποιον για να της φτιάξει τη διάθεση.

Αν και ήταν μόνο λίγους μήνες στη βιομηχανία πορνό είπε στον φωτογράφο Dave Naz πως την είχε βοηθήσει με την αυτοπεποίθησή της.

 

Πηγή: Mirror

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top