ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ- Η 8χρονη με τα γαλάζια μάτια που μέσα στα αίματα ΚΛΑΙΕΙ και ζητάει τον… μπαμπά της!

Η μικρή Aya έχει την ατυχία να ζει… στην Συρία

​Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από αυτά που σε κάνουν να ανατριχιάζεις…

Η μικρή Ayah από την πόλη Ταλμπισέ της Συρίας είναι γεμάτη από αίματα και σκόνη, καθώς το σπίτι της γκρεμίστηκε! Σοκαρισμένη, κλαίει και ζητάει τον μπαμπά της ενώ οι γιατροί προσπαθούν να περιποιηθούν τα τραύματα της.

Ένας από τους διασώστες την ρωτά πως τη λένε και που βρισκόταν όταν βομβαρδίστηκε η περιοχή. Ο διάλογος είναι συγκλονιστικός:

-Πώς σε λένε;

-Ayah.

-Πού βρισκόσουν όταν συνέβη;

-Στο σπίτι, αλλά η οροφή έπεσε πάνω μας... Ω μπαμπά, μπαμπά έλα...

Το 8χρονο κορίτσι έπεσε θύμα των βομβαρδισμών στην περιοχή, από τους οποίους δύο άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν. Οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της τραυματίστηκαν επίσης από τον βομβαρδισμό. Ωστόσο, μετά από προσπάθεια των ακτιβιστών στην περιοχή, η οικογένεια έσμιξε και όπως έγινε γνωστό, κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Μία ημέρα πριν, στις 9 Οκτωβρίου, η μικρούλα ��ταν στο σχολείο της και παρακολουθούσε τα μαθήματα της. Χαμογελούσε και πίστευε πως όλα θα πάνε καλά!

ImageHandler.jpg
Η ζωή της όμως θα άλλαζε στις 10 Οκτωβρίου. Το ξανθό αγγελούδι μπορεί να μην έχασε τη ζωή του, μπορεί να μην τερμάτισε την πορεία του σε τούτο τον κόσμο, αλλά η πραγματικότητά της, όπως την είχε μάθει μέχρι και τη Δευτέρα, τελείωσε.

Το κοριτσάκι με τα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια, όπως βλέπετε, εμφανίζεται στο σχολείο της γεμάτη χρώματα και βλέμμα γεμάτο ελπίδα, η οποία πηγάζει μέσα από την παιδική του αθωότητα.

Λίγες ώρες μετά, το ίδιο κορίτσι είναι καλυμμένο με λάσπες και αίματα, τρομοκρατημένο... είναι ένα διαφορετικό παιδί, το οποίο είδε το σπίτι του να χάνεται, τα αγαπημένα του πράγματα και παιχνίδια να γίνονται χίλια κομμάτια και το ίδιο, να γλιτώνει από το θάνατο καθαρά από τύχη.

Οι γονείς της έδωσαν τις δύο φωτογραφίες με το πριν και το μετά της μικρής από τον βομβαρδισμό, την Τρίτη, για ανάρτηση στο facebook, προκειμένου να αναδείξουν μία πραγματικότητα. Τη ζωή τους πριν και τη ζωή τους μετά.

Τη μία ημέρα στο σχολείο, την επομένη στο νοσοκομείο. Η μικρούλα από τη Συρία θα κουβαλάει για μία ζωή αυτές τις τραυματικές εμπειρίες. Τουλάχιστον, όμως, θα ζει για να αντιμετωπίσει τα «φαντάσματά» της. Χιλιάδες παιδιά δεν είχαν και δεν θα έχουν αυτήν την ευκαιρία… γιατί ο πόλεμος τα σκότωσε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top