Στέλιος Ρόκκος: «Λάτρεψα τη Μαρίνα Σάττι που χασμουρήθηκε»

Ο λόγος που της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου Ρόκκου, τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι που φέτος συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Στέλιος Ρόκκος: Ξανά στην πίστα μετά τον θάνατο του αδελφού του

Ο τραγουδιστής εξήγησε πώς κατάφερε να διαχειριστεί την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του και αναφέρθηκε στη θεωρία του μέτρου, που τον βοήθησε να αναθεωρήσει. 

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Τον τελευταίο καιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Πήρε ένα μέτρο του είπα ότι είμαι 58 ετών και μου είπε πόσο μου μένει μέχρι τα 70 που ένας άνδρας είναι λειτουργικός. Έχω πάρει μια μοτοσυκλέτα και γυρνάω όλη την Ευρώπη με τη Λελέ. Έχω σταματήσει το κάπνισμα, είχα μόνο μία επιλογή, να ζήσω ή να πεθάνω», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». 

Στέλιος Ρόκκος: Η 16χρονη κούκλα κόρη του αγκαλιά με τη σύζυγό του

Σε άλλο σημείο ο γνωστός ερμηνευτής εξέφρασε τον θαυμασμό του στη Μαρίνα Σάττι και σχολιάζοντας την αρνητική κριτική που δέχεται, τόνισε ότι λάτρεψε το χασμουρητό της. 

«Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό».

Η Μαρίνα Σάττι στο Ελ. Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από το Μάλμε /Φωτογραφία NDP Photo Agency (Ανδρέας Νικολαρέας)

Η Μαρίνα Σάττι στο Ελ. Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από το Μάλμε /Φωτογραφία NDP Photo Agency (Ανδρέας Νικολαρέας)

«Να σου πω κάτι όμως; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία που πήγαν να το κατασπαράξουν αυτό το παιδί. Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα. Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας. Για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Ενώ της ζήτησε και συγγνώμη, εξηγώντας τον λόγο: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top