ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Γιατροί προσπαθούν να συνεφέρουν τον Γουλφ-Τραγική ειρωνεία είχε γενέθλια!

Έξαλλος ο Μάρτιν Σουλτς με το επεισόδιο μεταξύ ευρωβουλευτών

​Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται o ευρωβουλευτής του βρετανικού ξενοφοβικού, αντιευρωπαϊκού κόμματος Ανεξαρτησίας (Ukip), Στίβεν Γουλφ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον συνάδελφό του, Μάικ Χούκεμ, σε συνεδρίαση του κόμματος, στο Στρασβούργο μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

3.jpg
Στίβεν Γουλφ

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε την Πέμπτη στο star.gr, ο Στίβεν Γουλφ δέχθηκε αρκετές γροθιές, πριν καταρρεύσει.

Τον γύρο του κόσμου κάνει σήμερα ένα ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, όταν σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ευρωβουλευτή.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, ο Γουλφ, ο οποίος ήταν ένας από τους επικρατέστερους για την ηγεσία του κόμματος, θα παραμείνει τουλάχιστον δύο ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

Ο ευρωβουλευτής είπε στην Daily Mail, ότι τον χτύπησε o συνάδελφος του, Μάικ Χούκεμ, ο οποίος από την άλλη πλευρά, αρνείται ότι χτύπησε τον Γουλφ στο κεφάλι.

2.jpg
Μάικ Χούκεμ

Ο Φάρατζ, ο οποίος ηγείται του Ukip στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξέφρασε την βαθιά λύπη του για το γεγονός και είπε ότι θα ξεκινήσει την έρευνα για το περιστατικό, αν και κάποιοι λένε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Την δική του έρευνα για να δει αν έχει παραβιαστεί ο κώδικας δεοντολογίας για τους ευρωβουλευτές σκοπεύει να κάνει ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος αντέδρασε έντονα και εξέφρασε την αγανάκτηση του για το περιστατικό, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν χωρούν στο ευρωκοινοβούλιο.

Τραγική ειρωνεία στις 6 Οκτωβρίου ο Γουλφ είχε τα γενέθλια του...

BINTEO

Δείτε επίσης:

Έσπασαν στο ξύλο γνωστό ευρωβουλευτή–Η σοκαριστική ΦΩΤΟ που κάνει τον γύρο του κόσμου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top