Ξαπλώνουν σε βουνά από λεφτά και οδηγούν γυμνά: Τα προκλητικά πλουσιόπαιδα της Σιγκαπούρης

Η εμετική επίδειξη πλούτου, δύναμης και υπεροχής: «Σταματήστε να είστε φτωχοί λένε»

Ξαπλώνουν σε βουνά από λεφτά και οδηγούν γυμνά: Τα προκλητικά πλουσιόπαιδα της Σιγκαπούρης

​Η φτώχεια δεν είναι επιλογή, αλλά μια κατάσταση στην οποία κανείς δεν θέλει να βρεθεί, αλλά παρ΄όλ΄αυτά την βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο.

Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τα πλουσιόπαιδα της Σιγκαπούρης, η πλειοψηφία των οποίων έχουν γεννηθεί μέσα σε υπερπολυτελείς γυάλες και από εκεί… κοιτούν τον κόσμο.

Αποτελώντας μια από τις πλουσιότερες πόλεις του κόσμου, η Σιγκαπούρη φημίζεται συν τοις άλλοις για τους πάμπλουτους κατοίκους της αλλά και για τα παιδιά τους, που κυριολεκτικά ζουν στην κοσμάρα τους.

Μια ματιά στις φώτο που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram θα σας πείσουν για του λόγου το αληθές, καθώς η καθημερινότητα τους είναι… «βουτηγμένη» στα λεφτά, ενώ σε κάθε εμφάνιση τους αποτελούν μια κινητή περιουσία.

Εδώ η κοπέλα που βλέπετε, οδηγεί το πολυτελές της αυτοκίνητο (που κοστίζει όσο ένα σπίτι) ολόγυμνη. Γιατί; Επειδή έτσι της αρέσει.

kids2_4.jpg
Το κορίτσι εδώ, χρησιμοποιεί τα δολάρια της για να σκεπαστεί. Τα λένε και «παπλωματοδολάρια» αλλιώς. Το μόνο που εξέχει είναι τα οπίσθιά της, και η μύτη της για να παίρνει αέρα, μην πάθει και καμιά χρηματική ασφυξία.

kids1_4.jpg
Η δεσποινίδα εδώ, έχει μπει στο μπάνιο της, από κάτω δεν φορά τίποτα παρά μόνο το string της, φυσά το Chanel μπαλόνι της (όχι ο,τι κι ο,τι) και φορά μια μπλούζα: «Σταματήστε να είστε φτωχοί!». Θα το σημειώσουμε να μην το ξεχάσουμε.

kids5_3.jpg
Και φυσικά δεν λείπουν οι περιπτώσεις εκείνων των πλουσιόπαιδων (καλά αυτές τις συναντάς και στην Ελλάδα), που κάνουν επίδειξη των ακριβών τους αυτοκινήτων, των ταξιδιών τους με πολυτελή σκάφη, αλλά και των κορμιών τους που τα έχουν «χτίσει» με personal trainers.

kids3_4.jpg
kids4_2.jpg
Εδώ ένας άλλος έχει ανεβάσει το χρηματοκιβώτιο του, που έχει το μέγεθος σπιτιού και βρίσκεται μέσα στο σπίτι του. Φανταστείτε δηλαδή πως είναι το σπίτι του.

kids9_0.jpg
Η κοπέλα εδώ, αντί να το κάνει όπως η Κλεοπάτρα και να λούζεται με γάλα, προτιμά τη σαμπάνια.

kids10_0.jpg
Τέλος, αν αναρωτιέστε πώς συντηρούν τον πλούτο τους άτομα όπως ο Κάνι Γουέστ, η φωτογραφία θα σας πείσει, καθώς ένα πλουσιόπαιδο της Σιγκαπούρης έχει όλη την συλλογή των αθλητικών του παπουτσιών Υeezy.

kids11_0.jpg
389CC9C400000578-0-Nighttime_antics_A_man_and_woman_appear_to_be_having_lots_of_fun-a-49_1474385795751.jpg
389CCA2500000578-0-image-m-17_1474384144150.jpg
kids6_3.jpg
kids7_1.jpg
kids8_0.jpg
kids12_0.jpg






Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top