Νέο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Γερμανία! Σύρος πρόσφυγας ανατινάχθηκε έξω από εστιατόριο

Δεν λέει να σβήσει ο φόβος πάνω από την Ευρώπη

​Η Γερμανία ζει και πάλι το φόβο και τον τρόμο μετά από ένα ακόμα περιστατικό τυφλής βίας που σημειώθηκε αυτή τη φορά στην πόλη Άνσμπαχ της Νυρεμβέργης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος Σύρος μετανάστης, ο οποίος βρισκόταν στη χώρα εδώ και δύο χρόνια, ζώστηκε με εκρηκτικά και ανατινάχθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα σε συναυλιακό κέντρο, στο οποίο εκείνη την ώρα βρίσκονταν πάνω από 2.000 άτομα.

Από την έκρηξη νεκρός είναι ο βομβιστής, ενώ 12 άτομα έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι τρεις πολύ σοβαρά.

Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμα γνωστά, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος Σύρος πρόσφυγας επιχείρησε ζωσμένος με εκρηκτικά να μπει μέσα στο χώρο της συναυλίας, όπου πραγματοποιούνταν το φεστιβάλ της Άνσμπαχ, όμως δεν του επετράπη η είσοδος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Βαυαρίας, Γιόαχιμ Χέρμαν, ο δράστης είχε κάνει στο παρελθόν δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο στόχος του ήταν να αυτοκτονήσει ή να προκαλέσει θύματα.

Πάντως οι γερμανικές αρχές εξετάζουν τη σύνδεση του Σύρου πρόσφυγα με τον ISIS, καθώς όπως ανακοινώθηκε πάνω του βρέθηκε εκρηκτική ύλη γεμάτη μεταλλικά στοιχεία που θα μπορούσαν να ανατινάξουν πολύ κόσμο.

Πρόκειται για το τέταρτο επεισόδιο που σημειώνεται στη Γερμανία μέσα σε μια εβδομάδα, την ώρα που η χώρα βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο Ολυμπιά του Μονάχου, όπου εννέα άτομα έχασαν τη ζωή του από τα τυφλά πυρά ενός 18χρονου Ιρανογερμανού, ανάμεσά τους κι ένα ελληνόπουλο.

Νωρίτερα την Κυριακή ένας 21χρονος Σύρος συνελήφθη στη Στουτγάρδη γιατί σκότωσε με μασέτα μια έγκυο γυναίκα, ενώ την περασμένη Δευτέρα, ένας πρόσφυγας από το Πακιστάν επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε πέντε άτομα στο Βίρτσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης:

Όταν η μοίρα χτυπά αλύπητα:O Χουσεϊν ξεψυχούσε και η γιαγιά του έκανε το αγαπημένο του φαγητό!

Διψούσε για αίμα ο δράστης του Μονάχου-Ένα χρόνο σχεδίαζε πως θα «φάει» κόσμο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Κατήγγειλαν στις αρχές το ψεύτικο προφίλ του δράστη αλλά έγινε λάθος στο…spelling

Μόναχο: Ο Έλληνας Χουσεϊν είχε συγκρότημα και όνειρα-Η γιαγιά του ακόμη τον περιμένει…

Το ΠΡΟΦΙΛ του 18χρονου μακελάρη: Διάβαζε «Γιατί τα παιδιά σκοτώνουν»- Με ποιόν είχε εμμονή

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την Γερμανία: Ο 21χρονος με το μαχαίρι σκοτώνει μια έγκυο γυναίκα!

Ιστορίες εφήβων που σκοτώθηκαν στο μακελειό του Μονάχου-Δάκρυα πόνου και ένα μεγάλο "γιατί;"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top