«Πεινάω»!Η ΠΡΩΤΗ λέξη του 7χρονου προς τον σωτήρα του-Τον παράτησαν οι γονείς του για τιμωρία

Ο μικρούλης έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση

«Πεινάω»!Η ΠΡΩΤΗ λέξη του 7χρονου προς τον σωτήρα του-Τον παράτησαν οι γονείς του για τιμωρία

​«Πεινάω!» ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο 7χρονος, ο οποίος είχε χαθεί σε ένα δάσος γεμάτο αρκούδες στην Ιαπωνία, στον άνδρα των σωστικών συνεργείων που τον βρήκε ζωντανό. Αμέσως μετά καταβρόχθισε ρύζι και ψωμί.

Ο μικρούλης συγκίνησε όλο τον πλανήτη με την ιστορία του, ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι εκεί βρέθηκε γιατί τον εγκατέλειψαν οι γονείς του για να τον συνετίσουν.

Ευτυχώς η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος αφού βρέθηκε ζωντανός μετά από 6 ημέρες σε ένα δάσος που η θερμοκρασία πέφτει στους 7 βαθμούς όταν νυχτώνει!

Ο μικρούλης Γιαμάτο Τανούκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποφέροντας από εξάντληση και αφυδάτωση αλλά ευτυχώς χωρίς να έχει τραυματισθεί.

Τον ανακάλυψαν σε μια παλιά βάση του στρατού σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το σημείο που είχε εξαφανιστεί.

Το χρονικό

Το περασμένο Σάββατο, οι γονείς του τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητο για να τον τιμωρήσουν λόγω της ''κακής'' συμπεριφοράς του και τον εγκατέλειψαν σε ένα δασικό δρόμο. Όταν επέστρεψαν λίγα λεπτά αργότερα το παιδί είχε εξαφανιστεί.

Ο 7χρονος όπως είπε στους διασώστες περπάτησε μόνος του σε μεγάλη απόσταση και έτσι έφτασε στην εγκαταλελειμένη βάση. Ο στρατιώτης που τον βρήκε ξεκλιδώνοντας τις εγκαταστάσεις τον ρώτησε: «Είσαι ο Γιαμάτο;» και το παιδί του απάντησε «Ναι».

Ο πατέρας του 7χρονου Γιαμάτο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Τον έχουμε μεγαλώσει με πολλή αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν αυτό. Το παρατραβήξαμε. Νόμιζα ότι το κάναμε για το καλό του γιού μας».

Όταν τον ρώτησαν τι είπε στο παιδί του, με δάκρυα στα μάτια απάντησε: «Του ζήτησα συγγώμη που του προκαλέσαμε τόσο πόνο».

Το αγοράκι κοιμόταν ανάμεσα σε δυο στρώματα και έπινε νερό από ��ια βρύση έξω από την βάση. Ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν σκεφτεί κανείς ότι για έξι ημέρες ήταν νηστικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top