«Με βίασε ο James Deen»-Το ΞΕΣΠΑΣΜ�� πασίγνωστης πορνοστάρ!

Οι καταγγελίες που έχουν κάνει άνω κάτω την βιομηχανία πορνό

​Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης στις οποίες έχουν προβεί δύο γυναίκες για τον πασίγνωστο πορνοστάρ «James Deen».

Μία μέρα αφότου ο Bryan Sevilla, όπως είναι το πραγματικό όνομα του πορνοστάρ, κατηγορήθηκε ότι βίασε την πρώην σύντροφό του Stoya, ηθοποιό πορνό και συγγραφέα, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter.

«Αυτό το πράγμα που μπαίνεις στο ίντερνετ για λίγο και βλέπεις του ανθρώπους να θεοποιούν τον άντρα που σε βίασε ως φεμινιστή είναι χάλια», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το απόγευμα του Σαββάτου η Stoya. Σε δεύτερη ανάρτησή της μίλησε ανοιχτά για τον «James Deen». «O James Deen με κράτησε κάτω και με βίασε, ενώ έλεγα όχι, σταμάτα. Απλά δεν μπορώ να χαμογελάω όταν οι άνθρωποι αναφέρουν το όνομά του».

2EE4883400000578-0-image-a-64_1448770182710 (1).jpg

Λίγες ώρες αργότερα, η πρώην πορνοστάρ Tori Lux περιέγραψε σε άρθρο της στο Daily Beast τα όσα της έκανε ο 29χρονος στο πλατό το 2011.

«Ο James Deen μου επιτέθηκε ανηλεώς και με υποβάθμισε, αφήνοντάς μου ψυχικές πληγές που χρειάστηκαν χρόνια να επουλωθούν. Ενώ ο James δεν είχε σκηνές μαζί μου εκείνη την ημέρα, ήταν παρών στο σετ και αμέσως μόλις τελείωσε το γύρισμα άρχισε να μου επιτέθεται. Δεν είχα προλάβει να φορέσω το φόρεμά μου όταν με ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του με ρώτησε "Tori Lux, θα ήθελες να μυρίσεις τους όρχεις μου;".

2EEC0C7700000578-0-image-m-31_1448867300926.jpg

Είπα όχι σε ουδέτερο τόνο. "Θα το επαναλάβω. Tori Lux, θα ήθελες να μυρίσεις τους όρχεις μου;" με ρώτησε πιο επιθετικά. Απάντησα πάλι όχι για να βάλω τα όριά μου. Αγνόησε ό,τι είπα, με άρπαξε από τον λαιμό, με έριξε πάνω σε ένα στρώμα στο πάτωμα. Αφού με χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι, όταν πήγα να ξεφύγω με άρπαξε από τα μαλλιά και έσπρωξε το πρόσωπό μου αρκετές φορές στα γεννητικά του όργανα πριν με ρίξει ξανά στο πάτωμα. Είχα μείνει έκπληκτη και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ένιωσα να πιέζομαι να διατηρήσω μια επαγγελματική συμπεριφορά, καθώς βρισκόμουν σε μια μεγάλη εταιρεία βιομηχανίας πορνό, με άλλους ανθρώπους να βλέπουν και να μην παρεμβαίνουν».

Ο νεαρός ηθοποιός, καταγγέλλει τους ισχυρισμούς ως ψευδείς και δυσφημιστικούς.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top