Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27/05/2024 – 02/06/2024

Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνοντας... ανασφάλειες!

Δείτε τη γενική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου 25/5/2024

Μετά από μια εβδομάδα απολαυστικών αστρολογικών γεγονότων και πλανητικών αλλαγών, οδεύουμε σιγά - σιγά προς το κλείσιμο του Μαΐου κι υποδεχόμαστε τον Ιούνιο.

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και στις 28/05/2024 σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια όψη που ευνοεί σοβαρές συζητήσεις κι αποφάσεις και μας βοηθάει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να βρούμε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας.

Στις 29/05/2024 ο Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό κι αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να πυροδοτήσει ένα τραύμα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν. Αυτή η σύνοδος μας καλεί να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να έχει τρωτά σημεία και μας υπενθυμίζει ότι χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να ανοιχτούμε και να δείξουμε στους άλλους την ευάλωτη πλευρά μας, μιας και μόνο έτσι θα καταφέρουμε τελικά να θεραπεύσουμε τις πληγές μας.

Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 31/05/2024, μια όψη που μιλάει για εκπλήξεις, απρόοπτα ή ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αναπάντεχες εξελίξεις, ξαφνικά γεγονότα και συναντήσεις ή γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Αυτή η σύνοδος μας καλεί να δοκιμάσουμε καινούριες καταστάσεις που θα μας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα μας ανανεώσουν, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να πειραματιστούμε και να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top