Ισχυρότερος άνδρας του κόσμου ο Πούτιν

Παραμένει ακλόνητος στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes

Ισχυρότερος άνδρας του κόσμου ο Πούτιν

​Ακλόνητος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην πρώτη θέση της λίστας Forbes με τους ισχυρότερους ανθρώπους, είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τι και αν πολλές φορές δέχεται επικρίσεις; Αυτό δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη δύναμή του.

Στη λίστα του Forbes για το 2015, ο Ρώσος πρόεδρος ακολουθείται από την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα... διολίσθησε στην τρίτη θέση. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Πάπας Φραγκίσκος και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Ζινπινγκ.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Μπιλ Γκέιτς (6ος), η επικεφαλής της αμερικανικής Fed, Τζάνετ Γιέλεν (7η), o πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον (8ος), ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι(9os) και ο CEO της Alphbet Λάρι Πέιντζ. Στην 11η θέση βρίσκεται ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Προκειμένου να καταλήξουν στην τελική κατάταξη – η οποία περιλαμβάνει συνολικά 73 άνδρες και γυναίκες – οι δημοσιογράφοι του γνωστού περιοδικού εξέτασαν τη δύναμη που έχουν οι αποφάσεις των υποψηφίων να επηρεάσουν τη ζωή εκατ. ανθρώπων, εάν η δύναμή τους διαχέεται σε παραπάνω από έναν τομέα, τα κεφάλαια τα οποία μπορεί να διαχειρίζονται και τέλος τον εάν μπορούν αλλά και πώς να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δύναμή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top