Εκατομμυριούχος κληρονόμος επιχείρησε να ΣΦΑΞΕΙ τις δίδυμες κόρες της!

Πάσχει από κατάθλιψη

Εκατομμυριούχος κληρονόμος επιχείρησε να ΣΦΑΞΕΙ τις δίδυμες κόρες της!

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η βαθύπλουτη κληρονόμος της μάρκας Kipling, η Mireille Gram, συνελήφθη τη Δευτέρα στο σπίτι της στο Shoten, επειδή αποπειράθηκε να σφάξει τις δίδυμες κόρες της, ηλικίας 14 των.

Το συμβάν έγινε την περασμένη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι δίδυμες έφηβες είχαν πέσει για ύπνο.

Η μητέρα είχε στείλει από νωρίς όλο το υπηρετικό προσωπικό σε άδεια και στις 2 τα ξημερώματα επιχείρησε να σκοτώσει τις κόρες της. Μπήκε στο δωμάτιό τους κρατώντας ένα μαχαίρι, αλλά ευτυχώς την αντιλήφθηκε το ένα κορίτσι. Είχε ήδη όμως τραυματίσει στο λαιμό την άλλη κόρη της, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Τα κορίτσια έβαλαν τις φωνές και αναζήτησαν την παραμάνα τους, η οποία ευτυχώς ήταν σπίτι και μπόρεσε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η Μιρέιγ Γκραμ βρισκόταν ήδη σε θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη, μετά το διαζύγιό της, ενώ είχε προσπαθήσει να πνίξει τα δίδυμα κοριτσάκια όταν έπαθε επιλόχια κατάθλιψη, πριν από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με την «Het Laatste Nieuws», η πλούσια κληρονόμος δεν άντεξε το γεγονός ότι την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και έφυγε με μια κοινή τους φίλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top