Συνέβη κι αυτό: Μη��έρα ξέχασε το παιδί της στο... σούπερ μάρκετ!

Το συνειδητοποίησε όταν επέστρεψε στο σπίτι της

Συνέβη κι αυτό: Μητέρα ξέχασε το παιδί της στο... σούπερ μάρκετ!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την 27χρονη Cherish Peterson από την Αριζόνα, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ, συνειδητοποίησε ότι ξέχασε στο μαγαζί το παιδί της! Ναι, καλά διαβάσατε!
Η… αφηρημένη γυναίκα βιαζόταν να κάνει τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ και «τρέχοντας» να πάρει γλυκά για τον ανιψιό της που είχε γενέθλια, ξέχασε πως μαζί με τα τρία μεγάλα παιδιά της, είχε και τον μόλις 2 μηνών Huxton, τον οποίο είχε βάλει μαζί με το κάθισμα του αυτοκινήτου, μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ. Φεύγοντας βιαστική δεν συνειδητοποίησε πως είχε αφήσει τον μικρό γιό της πίσω.
ργαεγ.jpg
αεργαρεγ.jpg
«Είμαι μια καλή μητέρα που έκανε ένα τρομερό λάθος», είπε η 27χρονη στο CBS σε μια φορτισμένη συγκινησιακά συνέντευξη.
ρεαγρεγ.jpg
Όταν είχε πια φύγει από το κατάστημα ένας αστυνομικός εντόπισε το μωρό μέσα στο καρότσι και οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τους γονείς του. Ο μικρούλης ευτυχώς δεν έπαθε κάτι στο διάστημα που έμεινε μακριά από τη μητέρα του, ούτε είχε σημάδια άγχους.
Ωστόσο, η αμέλεια της 27χρονης προκάλεσε θύελλα οργισμένων σχολίων στα social media με πολλούς χρήστες να μιλούν για μια «κακή μητέρα που πρέπει να ήταν πιωμένη».τρσησρτη.jpg
Στον αντίποδα, υπήρξαν άλλες μητέρες που υποστήριζαν την Peterson, η οποία με τη σειρά της δήλωσε πως μόλις έφτασε σπίτι και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έτρεξε γρήγορα πίσω στο σούπερ μάρκετ για να πάρει το μωρό της.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top