Nέα Υόρκη: Μάνα παιδοκτόνος δηλητηρίασε τον 8χρονο αυτιστικό γιο της σε πολυτελές ξενοδοχείο

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών

Nέα Υόρκη: Μάνα παιδοκτόνος δηλητηρίασε τον 8χρονο αυτιστικό γιο της σε πολυτελές ξενοδοχείο

​Η υπόθεση της δολοφονίας ενός 8χρονου αυτιστικού αγοριού, από την ίδια του τη μάνα είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ, το 2010. Η 54χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματίας καταδικάστηκε την Πέμπτη σε κάθειρξη 18 ετών για το θάνατο του γιου της, Τζουντ Μίρα.

140912120321-new-york-autistic-death-trial-horizontal-large-gallery.jpg
Η εκατομμυριούχος και πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, Τζίτζι Τζόρνταν, νοίκιασε ένα δωμάτιο σε ένα εξαιρετικά ακριβό ξενοδοχείο, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν για την ίδια και τον γιο της στις 3 Φεβρουαρίου του 2010.

gigi1_0.jpg
Η παιδοκτόνος σκοπίμως δηλητηρίασε το παιδί της, υποχρεώνοντάς το να καταπιεί υψηλές δόσεις φαρμάκων από τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου μέχρι τις πρώτες ώρες της 5ης Φεβρουαρίου. Εν τέλει, βρέθηκε να κάθεται στο κρεβάτι όπου ήταν αναίσθητος ο γιος της έχοντας δίπλα του φάρμακα και ��δεια κουτιά φαρμάκων.

Η ίδια υποστήριξε πως τον δηλητηρίασε επειδή δεν ήθελε ποτέ να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Σάιρους Βανς, τόνισε: «Κανένας και ειδικά κανένα παιδί, δεν αξίζει το είδος του θανάτου που είχε ο Τζουντ Μίρα από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του. Η δηλητηρίαση και η δολοφονία ενός οκτάχρονου αγοριού είναι μία προμελετημένη ενέργεια παιδικής κακοποίησης. Έπειτα από πέντε χρόνια, απονεμήθηκε δικαιοσύνη με τη σημερινή ποινή των 18 χρόνων που επιβλήθηκε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top