Αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε τον φίλο του 15χρονου γιου της και έμεινε έγκυος στα παιδιά του!

Σήμερα είναι χωρισμένοι αλλά έχουν άψογες σχέσεις!

Αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε τον φίλο του 15χρονου γιου της και έμεινε έγκυος στα παιδιά του!

​Για τον έρωτα της με τον 14χρονο κολλητό φίλο του 15χρονου γιου της όταν εκείνη ήταν 36 ετών μίλησε η Λίζα Κλάρκ από την Τζόρτζια της Αμερικής.

Με εμφάνιση της στην εκπομπή «This Morning», μίλησε για το πώς άνθισε ο έρωτας τους:

«Μου είπε αρχικά πως ήταν 17 ετών ενώ στη πραγματικότητα ήταν μόλις 14! Ήρθαμε γρήγορα κοντά γιατί εγώ εκείνη την περίοδο περνούσα ένα πολύ άσχημο διαζύγιο. Ήμασταν δυο άνθρωποι με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Εγώ έπινα πολύ, ο πατέρας μου είχε μόλις πεθάνει και χώριζα τον άντρα μου μετά τις απιστίες του!»

lisa-clark3.jpg
Ωστόσο σε όλα τα παραπάνω ο τότε 15χρονος εραστής της ήταν δίπλα της:

«Ήταν πάντα παρών και επίμονος. Για το μόνο που λυπάμαι είναι επειδή ο,τι έκανα το έκανα σε λάθος χρόνο και σε λάθος μέρος. Γι΄αυτό και το έχω μετανιώσει!»

Στην πορεία η Λίζα έμεινε έγκυος και όταν ο φίλος του γιου της έγινε 15 ετών, παντρεύτηκαν. Ωστόσο αργότερα την συνέλαβαν λόγ�� της σχέσης που σύναψε μαζί του όταν ήταν μικρότερος!

Αφού τελείωσε η ποινή της στη φυλακή, η Λίζα Κλαρκ απελευθερώθηκε, συναντήθηκε με τον νεαρό αγαπημένο της και έκαναν άλλο ένα παιδί!

Σήμερα οι δυο τους είναι χωρισμένοι, ωστόσο εκείνη υποστηρίζει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, έχοντας αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top