Κορίτσια ΤΡΕΞΤΕ ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει: «Θέλω να κάνω την δική μου οικογένεια»

Στόχος του είναι να βρει μια δουλειά όπως ένας κοινός θνητός

Κορίτσια ΤΡΕΞΤΕ ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει: «Θέλω να κάνω την δική μου οικογένεια»

​Την εικόνα ενός ώριμου πλέον άντρα πλασάρει ο άλλοτε καρδιοκατακτητής και «αρχηγός των πάρτυ», πρίγκιπας Χάρι.

Ο 30χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, σε συνέντευξη του στο Sky News, τη Δευτέρα, ανέφερε πως στόχος του είναι να βρει μια δουλειά όπως ένας κοινός θνητός και να κάνει τη δική του οικογένεια.

Ο δευτερότοκος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, δήλωσε πως ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ του έστειλε δύο φωτογραφίες από την γέννηση της μικρής Σάρλοτ, την οποία ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του, αφού, όταν γεννήθηκε, εκείνος έλειπε σε στρατιωτική άσκηση στην Αυστραλία.

288C359300000578-3076310-image-m-22_1431329003204.jpg
«Βρίσκομαι σε ένα προσωπικό και επαγγελματικό σταυροδρόμι στη ζωή μου», δήλωσε ο γοητευτικός Χάρι, προσθέτοντας ότι θέλει να κάνει οικογένεια και να βρει μια σύντροφο με την οποία θα μοιραστεί την φόρτιση και το άγχος που του επιφυλάσσουν τα βασιλικά του καθήκοντα. Στόχος του, είπε χαρακτηριστικά, είναι να βρει μια δουλειά, όπως κάθε κοινός θνητός, για να τον κρατά στο πλαίσιο της σύνεσης και να μην είναι «full time» πρίγκιπας!

Πάντως, αυτό τον καιρό, ο πρίγκιπας είναι single… καθώς αν και κατά διαστήματα ο Τύπος του έχει προσάψει διάφορες σχέσεις, εκείνος εδώ κι έναν χρόνο είναι μόνος του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top