Φωτο: Πωλείται η βίλα της πριγκίπισσας Νταϊάνα- Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της

Λίγους μήνες πριν πεθάνει την είχε επισκεφτεί

Φωτο: Πωλείται η βίλα της πριγκίπισσας Νταϊάνα- Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της

​Μπορεί όλη η Βρετανία να περιμένει με αγωνία το δεύτερο πριγκιπικό μωρό της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ωστόσο στην Αφρική, μπήκε πωλητήριο στη βίλα της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

1412949979784_wps_57_Tarrystone_the_estate_for.jpg
Πρόκειται, για την «Tarrystone Estate» την πολυτελή βίλα στην οποία περνούσε τις διακοπές της τα καλοκαίρια η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μάλιστα, εκεί είχε βρεθεί και λίγους μήνες πριν τον θάνατό της, τον Αύγουστο του 1997.

1412950025150_wps_59_Tarrystone_the_estate_for.jpg
Η βίλα βρίσκεται λίγο έξω από το Κέιπ Τάουν, στη Νότιο Αφρική και εκεί διέμενε μόνιμα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο αδελφός της «Lady Di», Ερλ Σπένσερ, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών.

θι.jpg
Το σπίτι- υπερπαραγωγή έχει πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου, γήπεδο τένις, λίμνη με ψάρια και τρεις χωριστές κατοικίες για τους φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχουν και δύο σπιτάκια για το προσωπικό. Επίσης, υπάρχει αμπελώνας, από τον οποίο παράγονται 300 μπουκάλια κρασί τον χρόνο.

Screen-Shot-2014-10-08-at-12.18.56.jpg
Η εξοχική κατοικία της πριγκίπισσας Νταϊάνα πωλείται από το βρετανικό μεσιτικό γραφείο «Fine and Country» προς 5.480.000 ευρώ, ενώ τα έργα τέχνης που την διακοσμούν πωλούνται ξεχωριστά και κοστίζουν 830.000 ευρώ.

earl-spencer--z.jpg
Ο αδελφός της όταν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος της πριγκίπισσας, είχε υποστηρίξει στους δημοσιογράφους που πήγαν εκεί ότι «πάντα πίστευε πως ο Τύπος θα την σκοτώσει στο τέλος».

Diana_6_3275566b.jpg
Πάντως, η βίλα πωλείται για δεύτερη φορά, ενώ η σουίτα που έμενε η ίδια η Νταϊάνα παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ανέπαφη.

-.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top