ΦΩΤΟ: Κλειδώνει τις κόρες της στο δωμάτιο για να μην τις ΒΙΑΣΕΙ ο παιδόφιλος σύζυγος της!

Επικοινωνούν με τη μητέρα τους μέσω μόνιτορ

ΦΩΤΟ: Κλειδώνει τις κόρες της στο δωμάτιο για να μην τις ΒΙΑΣΕΙ ο παιδόφιλος σύζυγος της!

​Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία μοιάζει εξωπραγματική...

Μία μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών παντρεύτηκε έναν παιδόφιλο άντρα και κάθε βράδυ κλειδώνει τις κόρες της στην κρεβατοκάμαρά τους, για να διασφαλίσει ότι δεν θα τις «πειράξει»!

Το εν λόγω, μάλιστα, σχέδιο, έχει και την έγκριση των τοπικών αρχών! Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία, η οποία είχε περιγράψει τον καταδικασμένο παιδόφιλο ως «συνεχόμενο κίνδυνο» για τα δυο κορίτσια κάτω των δεκατριών ετών, δηλώνει ικανοποιημένη με την διευθέτηση!

Τα κορίτσια κλειδώνονται μέσα στην κρεβατοκάμαρα, η οποία φυλάσσεται με σύστημα συναγερμού, και σε περίπτωση που το θελήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την μητέρα τους, μέσω ενός μόνιτορ!

Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι το σχέδιο θα πετύχει, αφού όπως είπαν ο παιδόφιλος θα πρέπει να σκαρφαλώσει στο σώμα της μητέρας τους για να βγει από το κρεβάτι που μοιράζονται, και έτσι δεν θα μπορεί να φύγει από αυτό χωρίς να την ξυπνήσει!

Η γιαγιά των κοριτσιών, ωστόσο, δεν έχει πειστεί για το όλο εγχείρημα και εκφράζει τις ανησυχίες της για την ασφάλεια των κοριτσιών. «Ο συναγερμός και τα άλλα μέτρα προφύλαξης για να εμποδίσουν τις εγγονές μου από την κακοποίηση, είναι σκουπίδια. Οι εγγονές μου είναι απομονωμένες και σε κίνδυνο», δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η μητέρα χώρισε με τον πατέρα των κοριτσιών και ξεκίνησε σχέση με τον παιδόφιλο, γνωρίζοντας το παρελθόν του. Η σχέση τους εξελίχθηκε σε γάμο, παρά το γεγονός ότι του απαγορευόταν να μείνει τα βράδια στο σπίτι τους. Πρόσφατα, όμως, έπειτα από τα μέτρα που εφαρμόστηκαν, ξεκίνησε να μένει εκεί, νόμιμα πλέον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top