Πολύ cool ο Ομπάμα σε τηλεοπτικό σόου: Δεν με αφήνουν να έχω smartphone

"Εξακολουθώ να έχω ένα Blackberry"

Πολύ cool ο Ομπάμα σε τηλεοπτικό σόου: Δεν με αφήνουν να έχω smartphone

​Την κακή «σχέση» που διατηρεί με smartphones, παραδέχθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος εμφανίστηκε πολύ cool σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του ABC.

«Σε γενικές γραμμές δεν αναρτώ tweets. Δεν στέλνω sms και email. Εξακολουθώ να έχω ένα Blackberry» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι δυο κόρες του έχουν smartphones και ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους, αλλά ο ίδιος έχει περιορισμένη πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για λόγους ασφαλείας.

«Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα τηλέφωνα με συσκευές εγγραφής σε αυτά. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της νέας μοντέρνας τεχνολογίας, για λόγους ασφαλείας, δεν το κατ��χω», είπε.

Όσον αφορά τη διαμάχη για τα επίμαχα υπηρεσιακά e-mail του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έστειλε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον από τον προσωπικό της λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο πρόεδρος Ομπάμα απέφυγε να το σχολιάσει. Δεν απάντησε ούτε όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής Τζίμι Κίμελ αν γνωρίζει τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Κλίντον. «Δεν μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας. Δεν νομίζω ότι θα θέλατε να την έχετε, ειλικρινά» είπε ο Ομπάμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top