Παράδειγμα προς μίμηση: έχασε την μητέρα του από καρκίνο, έφτιαξε μπλογκ με σαλάτες και ΠΕΤΥΧΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την συγκλονιστική ιστορία του

Παράδειγμα προς μίμηση: έχασε την μητέρα του από καρκίνο, έφτιαξε μπλογκ με σαλάτες και ΠΕΤΥΧΕ!

Θαυμασμό και αισιοδοξία αποπνέει η ιστορία του Ντέιβιντ Μπεζ, ενός γραφίστα ιταλικής καταγωγής που έκανε την ανάγκη του μπλογκ, πετυχημένο βιβλίο, αλλά και κίνημα που έγινε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια, σε μια περίοδο που είχε πάρει αρκετά κιλά και είχε βαρεθεί το έτοιμο φαγητό. Επιπλέον, είχε χάσει τη μητέρα του και δύο φίλους του από καρκίνο, γεγονός που τον έκανε να εντρυφήσει στη σχέση που μπορεί να έχει η ασθένεια με τις διατροφικές συνήθειες.

Επικεφαλής της ομάδας γραφιστικής του Discovery Channel έμενε ατελείωτες ώρες στο γραφείο και κάθε μέρα, όταν πλησίαζε η ώρα του φαγητού, επισκεπτόταν παραδοσιακά το κυλικείο ή το αυτόματο μηχάνημα με τα σάντουιτς

Και αφού το κατάφερε, αφιερώθηκε στο πάθος του και έκανε και άλλους να το πιστέψουν.

Μέχρι την ημέρα που αποφάσισε να «στήσει» μια μικρή κουζίνα στο γραφείο του, προς έκπληξη τον συναδέλφων του.

Το συρτάρι του γέμισε με κονσέρβες, σπόρους, ξηρούς καρπούς, όλα όσα θα μπορούσαν να διατηρηθούν, ενώ το ψυγείο του πλημμύρισε με ολόφρεσκα λαχανικά. Στη συνέχεια σήκωνε τα μανίκια του, έφτιαχνε μια πολύχρωμη σαλάτα, τη φωτογράφιζε και την καταβρόχθιζε, όπως λέει, γελώντας.

Το μπλογκ του 41χρονου ξεκίνησε δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του πειράματος και λέγεται salad pride.

rthrth.jpg
Πριν από επτά χρόνια, όταν μετακόμισε με τη σύζυγό του από το Μιλάνο στο Λονδίνο, δεν είχε κανένα πλάνο.

Όλα συνέβησαν στην πορεία, όταν άρχισε να διαβάζει μανιωδώς βιβλία διατροφής. Σήμερα έχει ένα γιο, έχει αλλάξει σπίτι και δουλειά και έχει χάσει 10 κιλά. Το μπλογκ του δέχεται 40.000 επισκέπτες καθημερινά και έχει ήδη εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με συνταγές, το οποίο γνω��ίζει μεγάλη επιτυχία. Ετοιμάζει δεύτερο βιβλίο και έχει στα σκαριά μία εκπομπή. Ο ίδιος οφείλει την επιτυχία του στα ιταλικά του γονίδια: «η Ιταλία είναι μια χώρα με ιδιαίτερο πολιτισμό των τροφίμων», τονίζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top