Συντριβή αεροσκάφους στην Ταϊβάν: 32 οι νεκροί-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η στιγμή διάσωσης μικρού αγοριού!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Συντριβή αεροσκάφους στην Ταϊβάν: 32 οι νεκροί-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η στιγμή διάσωσης μικρού αγοριού!

​Στους 31 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί και 12 ακόμα αγνοούνται μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της TransAsia Airways στον ποταμό Κελούνγκ της Ταϊβάν λίγη ώρα αφότου απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ταϊπέι.

Το αεροσκάφος προσέκρουσε σε οδική γέφυρα και με το φτερό του χτύπησε ένα διερχόμενο ταξί. Στο βίντεο θα δείτε καρέ καρέ τη στιγμή της συντριβής του.

Το ταξί έγινε άμορφη μάζα και ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι .

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο πιλότος είχε ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου πως αντιμετώπιζε πρόβλημα. Ωστόσο ακόμα παραμένουν άγνωστα τα αίτια της νέας αεροπορικής τραγωδίας.

Εν τω μεταξύ η επιχείρηση διάσωσης ήταν δραματική, με περίπου 1.000 διασ��στες, βατραχανθρώπους και αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο καταλαμβάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να απεγκλωβίσουν όσους περισσότερους επιβαίνοντες ήταν δυνατό. Από τους 15 που έχουν διασωθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής βρίσκεται και ένα παιδί.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές κατά την επιχείρηση διάσωσης ήταν όταν έσωσαν ένα νήπιο. Τα σωστικά συνεργεία βγάζουν μέσα από την κοιλιά του ημιβυθισμένου αεροσκάφους ένα αγοράκι όχι μεγαλύτερο από δύο ετών και το μεταφέρουν με σωσίβια λέμβο στην ακτή.

Με βλέμμα γεμάτο απορία αγκαλιάζει σφιχτά τον διασώστη.

Σύμφωνα με τον Guardian, δεν είναι γνωστό αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του σώθηκαν. Είχαν επισκεφτεί τη Ταιβάν από τη Κίνα για διακοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top