Ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου Λόρις: Η μάνα του τον στραγγάλισε με καλώδιο

Η εισαγγελία διέταξε την προσωρινή κράτησή της

Ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου Λόρις: Η μάνα του τον στραγγάλισε με καλώδιο

​Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 8χρονου Αντρέα Λόρις Στιβάλ ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου σε χαντάκι στην περιοχή της Σάντα Κρότσε Καμερίνα, έξω από τη Ραγκούζα της Σικελίας.

Η 25χρονη μητέρα του είχε υποστηρίξει ότι τον πήγε στο σχολείο του στην κωμόπολη Σάντα Κρότσε Καμερίνα αλλά διαπίστωσε την εξαφάνισή του όταν πήγε να τον πάρει νωρίς το μεσημέρι.

Το βράδυ της Δευτέρας, η εισαγγελία διέταξε την προσωρινή κράτηση της μητέρας, Βερόνικα Παναρέλλο, μετά την νέα ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε για έξι ώρες. Η εισαγγελία φέρεται να θεωρεί ότι η μητέρα στραγγάλισε το παιδί με καλώδιο.

r-LORIS-huge.jpg
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες που δείχνουν τον Λόρις να βγαίνει από το αυτοκίνητο της μητέρας του και να επιστρέφει στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στις οκτώ το πρωί.

Παράλληλα, κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, δείχνουν ότι την ημέρα της δολοφονίας, το αυτοκίνητο της Παναρέλλο, ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Λόρις.

o-VERONICA-PANARELLO-facebook.jpg
Επιπλέον άλλο ένα στοιχείο είναι ότι η μητέρα του 8χρονου λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, είχε δώσει στις δασκάλες του σχολείου ηλεκτρικά καλώδια ίδια με εκείνα με τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς, χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αντρέα.

Να σημειωθεί, ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο άτυχος νεαρός είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν δολοφονηθεί, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις ως τώρα έρευνες.

011214143448_8872.jpg

Resizer (1).jpg

veronica-panarello-e-loris-stival-400x297.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top