Αυτό θα πει… ΓΥΝΑΙΚΑΣ και απατεώνας: είχε 4 συζύγους, 7 αρραβωνιαστικιές και 5 φιλενάδες!

Έσπασε κάθε ρεκόρ-ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

​Ο Σόνκο Τιζάν από την Αυστρία όχι μόνο είχε αδυναμία στο ωραίο φύλλο αλλά το παράκανε και το πλήρωσε ακριβά!

Ο γυναικάς έσπασε κάθε ρεκόρ διγαμίας αφού είχε ταυτόχρονα τέσσερις συζύγους, επτά αρραβωνιαστικιές και πέντε φιλενάδες!!!

Ο Σόνκο συνελήφθη τελικά στο αεροδρόμιο της Βιέννης όταν δύο από τις συζύγους του διαπίστωσαν ότι είχαν παντρευτεί τον ίδιο άντρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

bigamie3.jpg

Φυσικά η ιστορία του έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τιζάν γνώριζε γυναίκες σε όλη τη χώρα και τις χρησιμοποιούσε για να κοιμάται και να τρώει, ενώ ζητούσε και χαρτζιλίκι το οποίο δεν επέστρεφε ποτέ.

Όμως όλα αποκαλύφθηκαν όταν συνάντησε τη Σόνζα Μάγιερ σε ένα μπαρ, η οποία πίστεψε ότι βρήκε στο πρόσωπό του τον ιδανικό άντρα.

bigamie1.jpg
Ο 28χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Γκάμπια της Αφρικής της εξομολογήθηκε ότι νιώθει το ίδιο για εκείνη. Παρά την θέληση της οικογένειάς της, όμως, οι δύο τους παντρεύτηκαν τον προηγούμενο μήνα.

Ωστόσο για κακή της τύχη μετά από ένα χρόνο «ευτυχισμένου» γάμου έμεινε έγκυος. Η Μάγιερ καθώς έψαχνε στο Facebook, προς μεγάλη της έκπληξη, βρήκε ένα ζευγάρι με ένα παρόμοιο όνομα με του 28χρονου συντρόφου της! Το χειρότερο ήταν ότι ο άνδρας έμοιαζε εκπληκτικά με τον… δικό της!

Στην συνέχεια έψαξε καλύτερα το προφίλ της γυναίκας και τότε ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της άλλης δεν έμοιαζε απλώς στον δικό της σύζυγο, αλλά ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο!

Το γεγονός ότι είχε το ίδιο μικρό παρατσούκλι την έπεισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Πίστεψα ότι είτε είχε έναν δίδυμο αδελφό που δεν γνώριζα είτε μου είχε πει ψέματα», δήλωσε στην Daily Mail.

Αμέσω�� ήρθε σε επαφή με την άλλη γυναίκα για να συγκρίνουν τα γεγονότα. Σύντομα, και οι δύο τους διαπίστωσαν ότι όταν βρισκόταν με τη μία δεν έβλεπε την άλλη και μαζί κατέθεσαν στην Αστυνομία τα γεγονότα.

Δυστυχώς βέβαια η περιπέτεια για εκείνες δεν τελείωσε εκεί αφού ψάχνοντας ανακάλυψαν ότι και άλλες 16 (!) διαφορετικές γυναίκες πίστευαν ότι ο Τιζάν ήταν ο αποκλειστικός τους έρωτας, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονταν άλλες δυο γυναίκες που τον είχαν ήδη παντρευτεί.

Η νεότερη από αυτές τις γυναίκες ήταν 22 ετών και η μεγαλύτερη 44 ετών. Υπήρχε ακόμη μια γυναίκα που την είχε παντρευτεί στη χώρα του και με την οποία είχε ήδη παιδιά.

Η Αστυνομία ανακάλυψε ότι ο άνδρας είχε σχέσεις με γυναίκες σε όλη την Αυστρία, από το δυτικό τμήμα του Vorarleberg έως την πρωτεύουσα Βιέννη. Η Αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι ο τύπος είχε τέσσερα παιδιά στην Αυστρία, ενώ δύο από τις νυν φιλενάδες του ήταν έγκυοι.

Ο αστυνομικός Patrick Maierhofer έκανε έκκληση και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν στοιχεία για τον απατεώνα, ο οποίος χρησιμοποιούσε πάντα την ίδια τακτική: έψαχνε τις γυναίκες στα μπαρ και το 'παιζε καλός και ευγενής. Τους διηγούνταν απίθανες ιστορίες από το σπίτι του στην Αφρική και πώς κατόρθωσε να αποφύγει τρομακτικούς πολέμους, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top