Ο Ρώσος που είχε καρφώσει τους όρχεις του στην Κόκκινη Πλατεία έκοψε το αυτί του δημοσίως

Ανατριχιαστικές εικόνες

Ο Ρώσος που είχε καρφώσει τους όρχεις του στην Κόκκινη Πλατεία έκοψε το αυτί του δημοσίως

​Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Ρώσος αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, Πίτερ Παβλένσκι, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, όταν πέταξε τα ρούχα του μπροστά από το Μαυσωλείο του Λένιν και κάρφωσε στο πλακόστρωτο τους όρχεις του.

naked2.jpg
Αυτή τη φορά ο ίδιος προχώρησε και πάλι σε μια ανατριχιαστική πράξη, κόβοντας το αυτί του σε δημόσια θέα. Ο 30χρονος ανέβηκε στην οροφή του Ρωσικού Επιστημονικού Κέντρου Κοινωνικής και Εγκληματολογικής Ψυχιατρικής Σέμπσκι, στη Μόσχα, ξεγυμνώθηκε για ακόμη μια φορά και με ένα μαχαίρι έκοψε το λοβό του αυτιού του! Όπως μπορείτε να δείτε, αφού έκοψε το αυτί του, έκατσε στην οροφή ατάραχος, ενώ το κορμί του είχε γεμίσει με αίματα, μέχρι που τον απομάκρυναν οι αστυνομικοί...

naked3.jpg
Εκείνος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη ήταν ένα είδος διαμαρτυρίας ενάντια στη χρήση της Εγκληματολογικής Ψυχιατρικής για πολιτικά υποκινούμενους σκοπούς.

naked6.jpg
«Το μαχαίρι αποκολλά το λοβό του αυτιού από το σώμα. Ο γρανιτένιος τοίχος του ψυχιατρικού ινστιτούτου χωρίζει τους λογικούς από τους τρελούς. Η αστυνομία έχει τη δύναμη να καθορίσει την γραμμή ανάμεσα στη λογική και την τρέλα».

naked4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top