Συγκλονίζει ο γείτονας που απελευθέρωσε τις τρεις γυναίκες στο Κλίβελαντ!

Έχει γίνει ο ήρωας της περιοχής - Δείτε την μαρτυρία του

Συγκλονίζει ο γείτονας που απελευθέρωσε τις τρεις γυναίκες στο Κλίβελαντ!

Ήρωας έχει γίνει στο Κλίβελαντ του Οχάιο ο Τσαρλς Ράμσι, ο γείτονας των απαγωγέων, που απελευθέρωσε τις τρεις γυναίκες, οι οποίες ζούσαν τον απόλυτο Γολγοθά στα χέρια τους επί 10 χρόνια.

Το βίντεο με τον ίδιο να διηγείται καρέ – καρέ πώς βοήθησε τα θύματα να απελευθερωθούν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να είναι από συγκινητικά μέχρι… αστεία!

Ο 40χρονος άντρας περιγράφει πώς την ώρα που έτρωγε ένα χάμπουργκερ από τα Mac Donalds άκουσε μια κραυγή:

«Να 'μαι λοιπόν έξω από την πόρτα, με το μισοφαγωμένο μου Big-Mac, προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα αλλά δεν μπορώ γιατί είναι σαν να έχει θωρακίσει την πόρτα, σαν να μπαίνεις σε θάλαμο βασανιστηρίων. Άρχισα τις κλωτσιές στο κάτω μέρος της πόρτας. Και αυτή βγήκε σέρνοντας τα πόδια, μαζί με το μωρό της» διηγήθηκε στο CNN.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν μια όμορφη λευκή μικρούλα έτρεξε στην αγκαλιά ενός μαύρου... ή είναι ένα άστεγο ζητιανάκι ή είναι προβληματική», είπε σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο.

Τέλος, όταν κάλεσε την αστυνομία και ρωτήθηκε αν η κοπέλα «χρειάζεται ασθενοφόρο ή οτιδήποτε άλλο», αυτός απαντά: «Είχε απαχθεί! Χρειάζεται τα πάντα. Για έλα στη θέση της!".

Μετά τις δηλώσεις του το γεγονός έσπευσαν να εκμεταλλευτούν πρώτα τα… Μac Donalds, που μέσω twitter ανέφεραν πώς η εταιρία «χαιρετίζει το θάρρος των θυμάτων. Εμπρός Τσαρλς!... Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου», καθώς και το εστιατόριο το οποίο εργάζεται:

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τον υπάλληλό μας, είναι ένας πραγματικός ήρωας του Κλίβελαντ».

Αρκετός είναι και ο κόσμος που άνοιξε σελίδα στον ήρωα στο facebook! Το βίντεο πάντως αυξάνει τα «κλικ» του στο διαδίκτυο με γοργούς ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top