Η στιγμή που ο αδελφός του μακελάρη του Newton είδε να τον αποκαλούν στα κανάλια «ΔΟΛΟΦΟΝΟ»!

«Βγάλτε το σκασμό. Δεν ήμουν εγώ αλλά ο αδερφός μου!» έγραψε στο Facebook

Με τον πιο τραγικό τρόπο έμαθε ο 24χρονος Ryan Lanza, πως ο 20χρονος αδελφός του όχι μόνο σκότωσε τη μητέρα τους, αλλά σκόρπισε και το θάνατο στο Δημοτικό σχολείο που εκείνη εργαζόταν, «σφάζοντας» ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ άτομα.

Σαν να μην έφτανε το αρχικό του σοκ, ο 24χρονος θεωρήθηκε άμεσα ο ίδιος ως ο δολοφόνος, μιας και ο μικρότερος αδερφός του, του έκλεψε την ταυτότητα και μπήκε μ΄αυτ��ν στο σχολείο.

1.jpg
Ήταν στο γραφείο του στην, εταιρία «Ernst and Young» όταν είδε τα έκτακτα δελτία ειδήσεων και αμέσως κατάλαβε πως κάτι κακό έχει συμβεί στην οικογένεια του.

«Πρέπει να φύγω» είπε στο αφεντικό του και αμέσως έτρεξε στο σπίτι του στο Connecticut όπου και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής του μητέρας.

2.jpg
Στο ενδιαμέσο, μέσω του Facebook του, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ είναι εκείνος ο δολοφόνος, μιας και όλα τα Μ.Μ. Ε αρχικά, ανέφεραν το όνομα του ως υπόπτου της σφαγής!

«Βγάλτε όλοι το σκασμό! Δεν ήμουν εγώ!» έγραφε σοκαρισμένος στο λογαριασμό του ο 24χρονος, με τους συναδέλφους του ν΄αναφέρουν πως το πρώτο πράγμα που αναφώνησε μόλις είδε την είδηση στην TV ήταν:

«Ο αδερφός μου πρέπει να το έκανε! Νομίζω πως η μητέρα μου είναι νεκρή. Θεέ μου!»

6.jpg

*Ο Ryan, κρατείται και ανακρίνεται από τις Αρχές, ενώ όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, η ομοιότητα με τον αδερφό του, τον 20χρονο Adam Lanza, είναι εκπληκτική.

5kuria.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top