«Όλα ξεκίνησαν όταν κατάλαβε ότι είχα σχέση και με τη μάνα της»

42χρονος κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη ανιψιά του

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης ανιψιάς του και μοιράστηκε τη δική του εκδοχή για ότι συνέβη. 

Η... περίπλοκη ιστορία έχει ως εξής, σύμφωνα με τον 42χρονο. 

«Με χτύπησε, μου έκαψε το αυτοκίνητο και κυκλοφορεί ελεύθερος»

«Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι υπήρχε συγγένεια και δεν μπόρεσα να αντισταθώ», είπε αρχικά, ενώ παραδέχθηκε το λάθος του on camera. 

«Είχε δεσμό 10 χρόνια και με τη μάνα της. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ που κατάλαβε ότι είχα σχέση και με τη μάνα της». 

Κατά τα λεγόμενα του 42χρονου, η παράλληλη σχέση του με μάνα και κόρη έκανε έξαλλη την πρώτη, που «σκαρφίστηκε» όλη αυτή τη σκευωρία για να τον εκδικηθεί. 

«Είπα την αλήθεια στη σύζυγό μου»

Ο 42χρονος αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι είπε όλη την αλήθεια για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του στη σύζυγό του. «Δεν επηρέασε τη σχέση μας. Δεν είμαι βιαστής, έκανα ένα λάθος». 

Τι λέει η 22χρονη 

«Ο θείος μου με καλούσε συνεχώς σπίτι του και δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Όταν η κόρη του παντρέυτηκε και έφυγε από το σπίτι, οι επαφές μας ήταν συχνότερες ώσπου με κάλεσε στο κινητό και μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε, όπως και έγινε», λέει η 22χρονη σοκαρισμένη.  

Στη συνέχεια το νεαρό κορίτσι περιγράφει τις συνολικά τέσσερις φορές που βρέθηκε με τον θείο της και τον φόβο που της προκάλεσε με τη συμπεριφορά του.  

«Κάποια στιγμή με έβγαλε φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο ενώ ήμουν γυμνή», προσθέτει η κοπελα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top