Θρίλερ με τον θάνατο της Μαρκέλλας: Βρέθηκε 2 χλμ. μακριά από το όχημά της

«Την έβαλαν στον δρόμο και την παρέσυραν»

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο μια 45χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας.

Νεκρή σε τροχαίο μητέρα δύο παιδιών -Βρέθηκε 2 χλμ. μακριά από το αμάξι της

Το όχημα της Μαρκέλλας εντοπίστηκε τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα προς Αρτάκη, ενώ η σορός της βρέθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ίχνη αίματος βρέθηκαν στον δρόμο, σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της και όχι εντός του οχήματος.

Το γεγονός αυτό ενισχύει το σενάριο η Μαρκέλλα να παρασύρθηκε ζωντανή έξω από από το όχημά της και να σύρθηκε για δύο χιλιόμετρα, όπως εξήγησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα ο ειδικός πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς.

«Είναι πολύ ύποπτη αυτή η περίπτωση, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα σημεία σύρσης του οχήματος είναι με άλλο όχημα ή έχουν γίνει στην επιφάνεια του οδοστρώματος», δήλωσε αρχικά ο κ. Μαδιάς, ο οποίος κατήγγειλε ότι εξέτασε επιφανειακά το όχημα του θύματος και όχι ενδελεχώς, καθώς δεν του επετράπη από την αστυνομία.

Εύβοια: Ο Παναγιώτης Μαδιάς για το τροχαίο με θύμα τη Μαρκέλλα

Εύβοια: «Την έβαλαν στον δρόμο και την παρέσυραν»

Στη συνέχεια, ο κ. Μαδιάς εξήγησε ότι είναι πάρα πολύ περίεργο το γεγονός ότι δε βρέθηκε αίμα του θύματος μέσα στο αυτοκίνητό της: 

«Τίθεται το κυρίαρχο ερώτημα εάν υπήρξε τραυματισμός από το συμβάν (σ.σ. τροχαίο). Ανεξάρτητα εάν υπήρξε άλλο όχημα ή όχι που παρενέβη στην πορεία του αυτοκινήτου της κοπέλας, δεν τραυματίστηκε καθόλου από την πρώτη εκτροπή του οχήματος και από τη φερόμενη επαναφορά του οχήματος από το χωράφι ξανά στο οδόστρωμα. Δεν υπήρξε τραυματισμός μέσα στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εξετράπη 15 μέτρα. Έπρεπε να είχε πέσει στο χωράφι βάσει της φυγόκεντρου δύναμης. Πώς βρέθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου; », διερωτήθηκε ο πραγματογνώμονας. 

«Είναι πολλά τα ερωτήματα. Υπάρχουν γυαλιά σε σημεία που δεν έπρεπε να υπάρχουν», πρόσθεσε και εκτίμησε ότι κάποιος την έβγαλε έξω από το όχημα της και την έσυρε για δύο χιλιόμετρα: 

«Η πρώτη εκτίμηση η δική μου και είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτο, η Μαρκέλλα δεν τραυματίστηκε από το τροχαίο. Μια χαρά την άφησαν, ζωντανή και ατραυμάτιστη. Την πήραν, την έβγαλαν, την έβαλαν στον δρόμο και ήρθε το όχημα και την παρέσυρε. Σε κάθε περίπτωση, εάν είχε τραυματιστεί από τη εκτροπή του οχήματος, θα υπήρχε ίχνος σταγόνας σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου», επεσήμανε ο κ. Μαδιάς.

Από την πλευρά του, ο σύντροφος της Μαρκέλλας με την οποία διατηρούσε σχέση επί οκτώ μήνες και τους τελευταίους μήνες συζούσαν, υποστηρίζει ότι κάτι άλλο συμβαίνει και δήλωσε ότι θα το φτάσει μέχρι το τέλος.

Τα παιδιά της Μαρκέλλας, μετά τον θάνατό της, βρίσκονται με την αδελφή της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top